Tärkeä pointti, OC

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Old Chap toi esille tärkeän pointin, eli todella kiva jos ja kun entistä useampi meistä Orkin sivuja seuraavista rohkaistuu kirjoittelemaan.

Kirjoitusten ei tarvitse olla laajoja; usein jo pikku moikkaus tai toteamuskin silloin tällöin saattaa olla jollekin toiselle lukijalle juuri se tärkeä vahvistus johonkin hänelle tärkeään ajankohtaiseen asiaan.

Meille suomalaisille tietysti muodostaa oman kynnyksensä myös meitä aikoinaan piiskannut koulujärjestelmä, jonka oppien mukaisesti suutaan ei mukamas saisi avata tai ensimmäistäkään riviä kirjoittaa, ellei ole 100% varma kaikkien muotoseikkojen oikeellisuudesta.

Se oli väärin!

Mielestäni tuo Suomen koulujärjestelmä ainakin allekirjoittaneen kouluvuosina oli omiaan luomaan säikkyjä tuppisuita, jotka eivät nutturapäältä sormille saamisen pelossa uskalla tuoda ajatuksiaan esille – ainakaan julkisesti. Ymmärtääkseni ajat ovat noidenkin periaatteiden suhteen muuttuneet vastaamaan nykyaikaa ja terveen maalaisjärjen ymmärrystä.

Oli miten oli, entiset ajat ovat menneet – nyt saamme valita

Täällä Orkissa voimme valita itse – eli kertoa juuri niin vähän tai paljon itsestämme kuin katsomme aiheelliseksi. Voimme siis esiintyä ja kirjoittaa täysin omalla nimellämme, mutta mikään ei estä meitä pitäytymästä nimimerkin takana.

Sitä kautta voimme itse kukin rohkaistua kyselemään, vastailemaan, ottamaan kantaa, tai muuten vaan kirjoittelemaan.

Kirjoituksesi – pienikin – voi olla jollekin tärkeä asia… kiitos siitä 🙂