Tarkastus

LINKKI

odysseus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139

Oikea tarkastajakin voi tulla!

Oikea tarkastaja tulee vain kun ensin olet saanut postissa ENNAKKOILMOITUKSEN tarkastuksesta, esimerkiksi tarkastuksen sopimuskumppanilta (mm. Moreno Rivera jne). Oikean kaasutarkastajan käynti EI MAKSA muutamaa kymppiä enempää eli jos maksoit esimerkiksi 115€ regulatorin ja letkun vaihdosta, on kyseessä huijari. Huijareilla on myös monesti tiedossaan mahdollinen tarkastuspäivä, joten he tulevat sopivasti puoli vuotta ennekkoon kolkuttelemaan ovia…

Tämän postissa tulevan ilmoituksen lisäksi kannattaa katsoa kaasulaitteen letkusta päivämäärä! Jokaisessa (oranssissa) letkussa on vanhenemispäivä erikseen.

Tämän lisäksi, etenkin jos asut vuokralla, soita AINA vuokranantajalle, joko omistajalle suoraan tai asunnon vuokranneeseen toimistoon ja varmista asia.

Ilman varmistuksia älä KOSKAAN päästä KETÄÄN TUNTEMATONTA asuntoosi, vaikka olisi poliisin virkamerkki näytetävänä ja poliisin puku päällä. Poliisillakaan ei ole asuntoosi mitään asiaa. Jos väittävät että on, niin sanot tylysti, että otat yhteyttä lakimieheesi ja sopii tulla vasta sitten ja lyöt oven kiinni! Tämän jälkeen soitat poliisille ja kysyt onko joku tulossa sieltä kotiisi ja miksi. Älä myöskään koskaan avaa taloyhtiön alaovia tai autotallin ovia ”poliisille”, joka pyytää avaamaan ovet. Mikäli poliisilla on asiaa talliin, on heillä ihan omat avaimet. Muuten on kyseessä huijari.