Tarkastus käynti suoritettu!

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Tarkastuskäynti – El Sultan

Olemme aloittaneet jälleen syksyn tarkastuskäynnit hyviksi havaitsemissamme ravintoloissa, sekä uusien tarinoiden keräämisen miehistöni jäsenten kera ja tällä kertaa omistauduimme tässä Marokkolaisravintolassa aiheelle tähdet ja kuu.

Sveitsiläinen perämiehemme Philippe oli tullut neuvomaan meitä oikein kädestä pitäen aiheen saloihin, mutta luovutti jo alkupalojen aikana koko homman – todeten tehtävän mahdottomaksi. Se nyt on vain niin, että me kapteenit emme tajua niistä niin paljon kuin perämiehet, eikä meidän tarvitse nähdäkään kuin n. puoli metriä eteemme, siis mittaritauluun – tai lautaselle.

Syvään huokaillen Philippe antautui avuttomuutemme ja huumorimme edessä todeten, että on meillä joka tapauksessa kaksi tähteä kapteeni Tokelan päässä ja jos ne tuikkivat ja loistavat, niin ne riittäköön kertomaan siitä – että miljöö, palvelu sekä ruoka ovat olleet vierailemisen arvoisia.

Lisäksi hänen mielestään kapteeni Tokela on myös niin valovoimainen persoona, että kuukin kalpenee kateudesta taivaalla. Helppoahan tuo oli toki todeta siinä vaiheessa kun herra oli muutenkin valmiiksi hieman näreissään paikalliselle lennonjohdolle, koska hän itse ilmoitti lähestymisestä – mutta lennonjohto tervehti vain Bluesia sekä toivotti kapteenin tervetulleeksi kotiin, mutta Philippeä ei ollut noteerattu lainkaan….

Palvelu ravintolassa oli edelliskerran mukaisesti nytkin erittäin hyvää ja miellyttävää. Meidät taidettiin muistaa edelliseltä vierailultakin jo, sillä pääruokatilauksemme he arvasivat jo ihan itse oikein. Ruoka on todella hyvää aitoa Marokkolaista ja muutkin ovat tätä paikkaa meille privaatistikin kehuneet – monet ihmiset (jopa marokkolaiset itse) pitävät tätä rannikon parhaana Marokkolaisravintolana. Talon viini on edelleen jumalaisen makuista ja Philippekin sai sitä muutaman pullon kotiin viemisiksi.

Ja ei kun nautiskelemaan taas…

Restaurantte El Sultan C/ Héroes de Baler, Pargue Doña Sofia 1 Fuengirola ( Pyramides hotellia vastapäätä )

Kumppanin kommentti: On tosi hyvaa lammasta. Mukavaa seuraa ja kynttilat poydissa. Mitapa sita enaa muuta osaa kaivatakaan kauniissa naisseurassa. Taydellinen illallinen.

Taas on Philippe parka laitettu farkkuihin ja tekemään kaikki likaiset työt . Hänen mukaansa matka oli sujunut kuitenkin tällä kertaa kuitenkin oikein rivakasti Bluesin huudellessa koko matkan YPPII – I go home! Ja vauhti oli ollut sen mukaista…

Philippe palkittiin vaivoistaan Alcuzcuz real aterialla, pizzaa kun ei tässä paikassa ollut saatavilla.

Mechoui lammas oli mahtavan makuista jälleen, minäkin osasin haluta sitä itselleni ihan oman annoksen tällä kertaa.

Uskokaa nyt, ne tähdet jätetään pois tulevista uusista tarinoista, sillä TE ette tajua niitä!”

Ja kyllä se lammas muuten taas maistuikin!

… Ihan loppuun asti…

”Ai kapteeni Tokelan ei annettaisi polttaa edes röökiä, ymmärrän – hmmmm…”

Kapteeni Tokelan kanssa on aina kunnia päästä kippistämään ja katsokaa ne tähdet tulevaisuudessa vain hänen silmistään”, evästää Philippe arvoisia lukijoitamme…

Suosittelemme siis edelleen lämmöllä tätä paikkaa kaikille Marokkolaisruoan ystäville, tässä paikassa on ilo käydä nautiskelemassa makujen maailmasta, enkä muuten joutunut itse maksamaan laskua nytkään – köhöm…

Seuraavana päivänä Philippe soitti vielä matkalta takaisin kotiinsa Sveitsiin lahjaksi saamansa kinkku ja viinit kainalossa ja varmisti vielä, että olimme nyt ymmärtäneet kaiken varmasti oikein – NO MORE STARS!

Rauha maassa edelleen toistaiseksi – Insallah.