tapas Finlandese

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Grillille nimi? tapas Finlandese

LINKKI

aristoteles
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 210

Esitin aiemmin tällä palstalla nimeksi Tapas Finlandese tai vastaavaa. Uskon että Pacosissa asia ymmärretään ja siellä myös espanjalaiset voisivat omia paikan itselleen. Siis Suomi Tapas. Grillimakkaroita ja vaikka mitä härmäläistä. Jopa siivuja kalakukosta ja karjalan piirakoita. Eikö nuo ole juuri tapas tyyppisiä välipaloja tai oikeaa ruokaa.

Voisin Tommille suositella täältä Rovaniemeltä poronlihajuttuja. Jos Finnair rahtaa tänne
Lappiin asti espanjalaisia tomaatteja ja kurkkuja, niin kai poronlihan roudaaminen Tommin ravinteliin voisi onnistua ihan hyvin.
Tuotekehitys on gastronomiassakin kaiken A ja O. Niin että siitä vaan uusia kansainvälisiä ideoita kehittämään. Kukahan on pyytänyt Kiinalaisia tulemaan ravintelimarkkinoille kaikkialle maailmaan. Samoin me piene suomen edustajat voidaan tehdä kaikenlaista.

Orkissa on lukuisia ruokaeksperttejä, jotka ymmärtvät asioista enemmäm kuin minä. Ideoita vaan kehiin rinta rottingilla. Suomigrilli/nakkikioski on ainakin minun mielestä supertasoista englantilaisen fisch and schips kulttuurin rinnalla, (joka on rantautumass/rantautunyt sinne etelään saakka. ) Itse olen persoona, joka mieluummin nautin hyvästä ruoasta, kuin itse sitä valmistan. Paitsi erikoistapauksissa ja erikoisten ruokien ollessa kyseessä.