tanska ei käy

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Vaihtoehdot vähenee. Tanskahan on ollut ikävästi lööpeissä viime aikoina . Siellä on päädytty niinkin äärimmäisiin toimenpiteisiin , että jopa pohjoismaalaiset sosiaalipummit ovat saaneet kenkää.
Tätä nyt minä, kaikki muut suomalaiset ja yk:n ihmisoikeuskomissio paheksumme , mutta minkäs teet. Tanska ei ymmärrä kansainvälistä vastuutaan joukossamme olevien vähäosaisten suhteen.
Onhan se niin , että jos ei ole paalua itsellä matkustaa ja toteuttaa itseään , niin kyllä se on muiden vastuulla huolehtia siitä , että ihmisoikeudet tässäkin suhteessa toteutuvat.
Minä päätyisin varovasti suosittelemaan Pohjois-Koreaa. Siellä on sana vapaa,ainakin heidän oman virallisen ilmoituksensa mukaan maailman korkein elintaso, maa on siis käytännössä maan päällinen paratiisi. Siis sinne, varmaan ottavat mielellään länsieurooppalaiseen rappiomenoon pettyneen t-saaren sinne vieraakseen.
Panet vaan kaikki suunnitteilla olevat oikeusjuttusi vireille ennen lähtöä , sieltä niitä on vähän vaikea hoidella , kun ei taida internetti vielä olla ihan kaikkien saatavilla.