Tänne vuan!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Ei Fuengirolassa ole heinäkuussa liian kuumaa. No okei, ei silloin voi lenkkeillä (=juosta kilometrikaupalla) keskellä päivää, mutta ihan normaali tallustelu ympäriinsä onnistuu. Vettä pitää muistaa juoda vaikkei jano olisikaan, ja pitää hattu päässä, niin hyvin menee.

Täällähän on nyt vasta tulossa lämpimät kelit. Suurin osa suomalaisista, jotka varoittelevat kesän ”hurjista helteistä”, joita ”ei kestä”, eivät itse ole olleet täällä vuoden ympäri. Tai ovat olleet, eivätkä ole ottaneet olosuhteita huomioon; eli ei vuorilla trekkailua suorassa auringonpaisteessa heinä- elokuussa. Kesäkuussa alkaa kunnon kesä, josta saadaan nauttia syyskuun alkupuolelle. Muun osan vuotta täällä saattaa olla kylmä tai tosi kylmä. Onhan niitä päiviä, jolloin tuulen suojassa, aurinkoisessa paikassa saa olla t-paitasillaan vaikka keskellä tammikuuta, mutta se on harvinaista herkkua.

Täällä on yksi ylittämätön puoli Suomen kesään – 98% varman auringon ja lämmön lisäksi – itikoita ja paarmoja on n. 1% siitä, mitä Suomessa. 🙂