Tänään vedettiin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Tänään vedettiin harjoitusten päälle sitten läpimeno taas vaihteeksi. Anna (meidän äiti) on kehittynyt hyvin äidin roolissa. Nyt jo rupesi peloittamaan oikeissa kohdissa. Kuitenkin vielä hällä on lisää työstämistä roolinsa kanssa, mutta hyvin se on mennyt tähän mennessä. Kunhan saan kuvia taas vaihteeksi niin laitan Angelista ja Annasta myös kuvat.

Meidän toista tenoria, Angel, kyllä käy välillä sääliksi. Ressukka kun osaa hommansa hyvin niin joutuu seisoskelemaan osan harjoituksista vaan kun meidän pitää raataa 😉 Mutta huumori lentää edelleen 🙂

Läpimenoja pitää kyllä tehdä vielä liuta ennenkuin kaikki liikkeet ja muutokset menevät selkäytimeen ja sen jälkeen näyttäysi normaalilta liikkeeltä ilman että olisi ”nyt minun täytyy mennä tuonne ja se oli 3 askelta”.

Tänään olin sitten niin sanottuna potilaspuolena harjoituksissa. Tulin kuumeeseen tuossa 3 päivää sitten ja eilen kuume lähti laskemaan ja tänään olin sitten vielä puolikuntoinen. On se vaan huvittavaa, kun pelkkä puhuminenkin pukkaa hien pintaan. Sain kuumeen itseeni onnistuneesti ensin voimakkaan spray-maalin ansiosta ja sen jälkeen tulleen voimakkaan palaneen kumin hajusta. Jostain syystä tuli taas mieleen että kenes auto palaa tällä erää, sillä tuoksui aivan samalle.

Hajuista saadaan taas aasinsilta puhdistusaineisiin…. Täällä Espanjassa käytetään joskus aina jotain saman tyylistä puhdistus/desifiointiainetta jota käytettiin Auschwitzissa… Tuo haju on jäänyt hyvin voimakkaasti mieleen vaikka paikanpäällä kävin kun olin 6-vuotias. Samoin tuosta paikasta on jäänyt muutakin mieleen mutta tuo haju… siihen kun aina josksus törmää täällä niin tulee tuo keskitysleiri mieleen niin voimakkaasti…