Tänään taas jatkoin kiertelyä…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Ei niin pientä kylää tunnu Andalusiasta löytyvän, etteikö siellä olisi myymättä jäänyt kummitustalo tai kaksi plus pari kolme työmaata keskenjääneenä ( rungon luuranko tehty, perustukset jne). Eikä nuo kohteet kyllä liity turismiin mitenkään vaan ihan tuppukyliinkin on tehty kiimassa uutta kämppää vaikkei niissä ole yleensä liikettä muuta kuin hautuumaan suuntaan. Siten tämä kupla muistuttaa myös Suomen 1990 kuplaa, toki tässä on omana elementtinä nämä ulkkareita varten tuunatut Campo de Golfit.

Espanjan koko työllisen väestön työttömyys ylittää nyt Yhdysvaltain Suuren Laman (30-luku) työttömyyden! Nuorisotyöttömyys on peräti 54%!!!

Toistaiseksi jengi on yllättävänkin rauhallista, mutta budjettileikkaukset ovat edessä. Tähän asti tätä lonkanvetoa on rahoitettu EKP:n painamalla rahalla, mutta kyllä sekin touhu loppuu aikanaan. Hommahan ei ole kestävällä pohjalla, sen tajuaa sokea reettakin.

Veikkauksia, rupeeko polttopullot lentämään kun budjettileikkaukset pinentävät sosiaalitukia ja työkkärirahaa? Veikkaisin latinalaisen luonteen näyttävän temperamenttinsa!