Tänä iltana kaikki mukaan!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Orkkipetankki (petanque) Tänä iltana kaikki mukaan!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Lue tämän ketjun ensimmäinen viesti uudelleen!

Orkkipetankki aloitetaan tänään klo 18.00 nk. appelsiinipuistossa ja pelin jälkeen siirrytään yhdessä ihan tavalliseen, mutta erittäin tyypilliseen espanjalaisravintolaan pitkän pöydän ääreen syömään ja viihtymään yhdessä.

Ravintolan keittiö avautuu tavanmukaisen tauon jälkeen klo 20.00 ja siirrymme sinne pelikentältä joskus piakkoin sen jälkeen. Tämä vihjeeksi niille, jotka eivät kulje petankipaikan kautta vaan suoraan ravintolaan.

Tarjolla syötäväksi salaattia ja meren antimia, kuten almejas, boquerones, rosada, calamares, calamaritos, sardinas, mejillones jne. Liharuokien ystäville kanaa, sikaa tai nautaa tai vaikkapa pinchitos … ja mitä tahansa syötkin, saat maistella monia erilaisia yhteisen pöytämme antimista … nautiskellen samalla mukavista jutusteluista.

Kustannukset ovat mässäilyn ja juomien määristä riippuen yleensä 10-20 euroa per nuppi. Jokainen maksaa oman osuutensa yhteisantimista, joita saa syödä eri lautasilta myös sormin. Ja siellä kaikki tehdään vain tuoreista raaka-aineista. Suosittelen monin kokemuksin.

Tämä on avoin kutsu kaikille orkkilaisille, pelasitte petankkia tai ette – tulkaa mukaan!

BAR FILEMON ON ARKISEN ESPANJALAINEN RAVINTOLA,
HIEMAN SIVUMMALLA, MISSÄ EIVÄT TURISTIT YLEENSÄ YMMÄRRÄ KÄYDÄ

Ajo-ohje taxille: Bar Filemon, Calle El Boquetillo, por favor …