tämmösiä mietin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Kyttääminen tämmösiä mietin

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Arnold Malaga sanoi: ”Huhh.. Nyt jäitä hattuun ja heti. Tappaisivatko nuo ”piirit” tuhansia jenkkiläisiä maailmankaupan huippuosaajia ja parhaita työntekijöitä vain päästäkseen öljykentille. Kyllä niille on päästy ennenkin, ja paljon pienemmin uhrauksin, jos uhrauksin ollenkaan.”

”Nykyajan levinnein (kiitos internetin) mielenhäiriö taitaa olla paranoidinen skitsofrenia.”

-Jos tarkoitat tuolla skitsofrenialla pelon ilmapiirin lietsomista, niin oikeassa olet. Pelkoonhan se Usan sotilasmahtikin perustuu: Irakiin hyökáttiin, koska peláttiin, että… ja vietnamiin ja pelon takia Usa tukee Israelin toimia. Ja siellá kaiken siunaavan pelon takana on sitten muita intressejá, joista ei tietenkáán puhuta julkisesti. Money money..

En usko, että jenkeillá – tai muillakaan rahanahneuden sokaisemilla – on mitaan moraalia tappamisen suhteen. Ei kaksoistorneissa niin tárkeitä ihmisiä työskennellyt, ja jos työskentelikin, niin tuskinpa he juuri SILLOIN olivat paikalla.Jenkkien moraali kay kyllá oikein hyvin ilmi, kun muistellaan, mita kaikkea kivaa he ovat tehneet; Hiroshima, Vietnam, Afganistan, Palestiina, Iran ja Irak…varmaan noissakin kohteissa oli huippuosaamista ja hyviá työntekijöitá.
Lauantai-iltana (olikohan???) tuli Espanjan RTVE2 dokumentti 11.S. Siiná kerrottiin, että pelastustöihin osallistui tai muuten altistui rajáhdyksen synnyttämälle saastepilvelle jopa 40.000 ihmistá ja náistá arvioidaan 70% kuolevan láhiaikoina sairauksiin, jotka johtuvat siitá, mitá he joutuivat hengittämään.(osa on jo kuollut, tietenkin) Ja Yhdysvaltojen hallinto kieltäá edelleen tämän, jotta ei joutuisi maksamaan korvauksia. Onko tämä mielestási ihmishenkien arvostamista, eikö nuo 3.000 kuollutta ole aika pieni joukko táhän 70%/40.000 verrattuna. Ja ammattimiehiá kaikki, sitápaitsi.

Arnold Malaga totesi ”Eipä taida jenkeillä enää olla liiemmälti ronaldreaganmaisia suuruudenhulluja unelmia maailmanvaltiudesta. Hyvä kun USA enää edes joten kuten pysyy liitoksissaan. Natina kuuluu jo.”

Juu. Onhan se kauan natissut. Mutta on lujaa tekoa, kyllá se kasassa pysyy ja pönkittäá itseään káymällä aina válillá pommittamassa siellä sun táállä. Niin áänestäjät kotimaassa sitten tuntevat olonsa turvalliseksi, kun uhkaa ei páástetä omalle ovelle.
Ehkä Yhdysvallat valtiona ei halua valloittaa maailmaa, mutta yhdysvaltalaiset rahapiirit kyllákin. Ja sehán se riittáákin, se joka hallitsee markkinoita hallitsee myös politiikkaa. Eiváthän ne mitenkáán erilláán ole koskaan olleet.