Tämäpä onkin

LINKKI

Pullamarsu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.05.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4

Tämäpä onkin mielenkiintoinen ketju. Olen ollut maaliskuusta lähtien todella kiinnostunut Espanjan kielestä. Kiinnostukseni heräsi Gran Canarian matkan myötä.

En vain oikein tiedä mistä aloittaisin. Olen kuullut monesti sanottavan, että suomalaiselle espanja on helppo kieli, mutta minä en tietenkään tällaista usko. 😀 Vaikka englanti sujuukin ja ruotsiakin puhun sen lukion palikkaruotsin verran, niin ainakin noita kielioppeja tutkiessani tunnen oloni aika epätoivoiseksi.

Toisaalta isäni sanoi minulle vuosia sitten kun tuskastelin enkun kieliopin kanssa, että tärkeintä ei ole kielioppi vaan se, että ymmärrät ja tulet ymmärretyksi. Se onkin helpottanut huomattavasti oloani noina tuskallisina hetkinä, mutta yo-kirjoituksille ei mahda mitään.. Onhan tässä toki pari vuotta vielä aikaa siihenkin, mutta ei kait sitä valmistautumista voi liian aikaisin koskaan aloittaa.

Olen jo kauan pohdiskellut, että pitäisikö sitä ostaa kirjakaupasta jokin kielikurssi vai lähteä liikkeelle tuosta linkistä vai miten..? Vaihtoehtoja on niin monia. Toisaalta olen todella huono aloittamaan opiskelua oma-aloitteisesti. Lisäksi vastaani tulisi ongelma, että kukaan ei ole selittämässä minulle, jos en jotakin asiaa ymmärrä.