Tämän uutisen linkkaaminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Luonto Espanjan rannat pilalla Tämän uutisen linkkaaminen

LINKKI

Eikka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 43

Tämän uutisen linkkaaminen varmaan hyväksytään, vaikka olenkin arnoldin mielestä väärän puolueen jäsen. Sehän tarkoittaa automaattisesti väärää mielipidettä.

Tuore kansainvälinen meritutkimus pitää Välimerta uhatuimpana merenä maailmassa. Tämän tutkimuksen tekijätahoa ei kyllä kerrota yhtään sen tarkemmin, joten pieni varaus täytyy säilyttää. En kuitenkaan ihmettelisi, vaikka tuo paikkaansa pitäisikin. Mielestäni tässäkin ketjussa kerrottu asenne siitä, miten itse ei tarvitse tehdä mitään ennen kuin muut parantavat omia tapojansa on vihonviimeinen naula arkkuun. Kun kaikki ottavat saman asenteen, niin kukaan ei tee yhtään mitään.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+V%C3%A4limeri+uhatuin+maailman+merist%C3%A4/1135259041626?ref=rss

Tutkimus: Välimeri uhatuin maailman meristä

Välimeren monimuotoisuus on pahiten uhattuna maailman meristä, selviää tuoreesta kansainvälisestä meritutkimuksesta.

Liikakalastus, saastuminen ja elinympäristöjen katoaminen uhkaavat Välimerta eniten. Myös ilmastonmuutos näivettää Välimeren kasvillisuuden ja eliöstön monimuotoisuutta.

Välimerellä vierailee 200 miljoonaa turistia joka vuosi. Suositun lomakohteen rannat ovat myös tiiviisti asuttuja.

Sadat tutkijat osallistuivat kymmenen vuoden ajan maailmanlaajuiseen merten tutkimukseen. Tutkijoiden mukaan maapallon merissä on yli miljoonaa merenelävää, joita tutkijat eivät ole vielä löytäneet.