Tämä ketjuhan on aloitettu

LINKKI

pauliina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641

Tämä ketjuhan on aloitettu joulukuussa 2007 ja on ihan mukava verestää muistia, mitä silloin 2008 ollaan oltu mieltä. Monet jo silloin kirjoittivat ostamisen puolesta tyyliin tavara loppuu just.

Toimittaja on tosiaan joku rantalomailija, jonka piti väsätä juttu lentolippujen vastikkeeksi. Ei Hesassa kyllä kylttejä näy, kun taloyhtiöt yleensä kieltävät sellaisten roikuttamisen asunnon ulkopuolella. Myöskään ei ole ollut tapana laittaa asunnon ikkunaan ilmoituksia. Sensijaan asunnon vastikkeen ja sitä kautta käyttökulut maksaa aina osakkeen omistaja/merkitsijä. Muut asunnon omistajat eivät joudu maksamaan muiden kuluista. OK, jos jää maksamatta, niin taloyhtiö voi ottaa asunnon haltuun kevyemmän prosessin kautta kuin Espanjassa. Tällöin asunto vuokrataan ja siitä peritään maksamattomat vastikkeet.

Asuntojen hintoja ja ns. pankkien realisointikohteita olen seurannut päivittäin viimeisen viiden kuukauden ajan. Hintapyynnöt ovat pyyntöjä ja kun käteisellä ostaa, lähtee varmaan vielä osa pois. Paikka, paikka ja paikka on ne tärkeimmät ja jos kohteen saa reilusti alle rakenuskustannusten ja on aikaa odottaa, en enää pidä pohjien näkymistä kovinkaan kaukana, näin uskon.