Tämä Blogi on baby, ei edes

LINKKI

Nina Celikel- Espanjaariisumassa.com
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2014
Kirjoituksia: 17
Vastauksia: 15

Tämä Blogi on baby, ei edes 2kk ikäinen teen sitä vapaa ajallani auttaakseni niitä suomalaisia joihin olen tutustunut täällä Espanjassa ja joihin en valitettavasti ole tutustunut. Se on ilmainen BloggariSivu josta en maksa penniäkään josta myöskin johtuu blogin huono laatu verrattuna premium bloggeihin joista helposti maksavat 100e/kk enkä tosiaan saa mainostuloja enkä halua. Blogillani en halua pahoittaa kenenkään mieltä.Mitä enemmän vierailijoita sivullani on sitä onnellisemmaksi se tekee minut, mitä enemmän voin auttaa sitä enemmän haluan auttaa.

Jää on startup pikkuhiljaa kypsenevä yrityksen alku joka mehuu paikoillaan josta tulet kuulemaan tulevaisuudessa.

Mitä väliä jos asun Pekingissä, Pariisissa, Vietnamissa JA Minulla on asunto Tukholmassa, Monacossa ja Alpeilla sekä Työkseni olen siivoja, asianajaja ja kokki. Olen 4,5, vai jopa 6 lapsen äiti. Noilla tiedoilla ei mielestäni ole mitään väliä, ne ovat hyvin henkilökohtaisia asioita joita tosiaan en tuo esiin en Facebookissa enkä blogissa.SE ei ole relevanttista.

Luulen,että nyt olen vastannut tulevaisuuden kysymyksiinkin joten käytän mielelläni jäljellä olevan ajan vaikka blogini uuden artikkelin kirjoittamiseen.

Kiitos kovasti rakentavista mielipiteistä, minusta olisi ihanaa saada palautetta negatiivista tai positiivista mutta rakentavassa muodossa, Yritetään tehdä parempia asioista joissa on parantamisen varaa mutta pitaen yhtä vaan ei soutaen vastavirtaan.

Nauttikaa viikosta!!