talvikiekot

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ziiuska
Ziiuska Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Juu ymmärsin. Nastakielto, tosin ne nastat ovat niin heikosti kiinni renkaissa, että äkkiäkkö nuo pois nyppäisi……..tehtiinhän tuota ”nuorena likkana” kun ei ollut varaa ostaa kesärenkaita autoon.
Joka nyt ei tietysti tule tässä tapauksessa kyseeseen, tuli vaan mieleen……..nuoruus.

Tarkoitin josko ostaisin kotosuomesta semmoset kitkarenkaat muttta mutta…kun niillä pärisyttelee täältä Espanjaan ja siellä sen 4 kk ees taas ”päivät pitkät” auringonpaahteessa, niin kun takaisin Suomeen ajo koittaa……….voi olla, ettei todellisessa talvikelissä niillä enää mihinkään pääse (kuluneet). Mutta voisi kuitenkin sanoa tarpeen vaatiessa, niiden esittävän talvirenkaita.
Eli ainakaan huonoilla (käytetyillä) renkailla ei Suomesta matkaan kannata siis lähteä.

Muuten pitäisikö vararengaskin olla talvipyörä? Onkos saksassa tai muualla siitä ”pakkoa”?

Mukavaa kun mitä lähemmäs matka tulee, sen enemmän huomaa kaikenlaista, mitä pitää ottaa huomioon?!?!? Huh huh!.

Joku voi ajatella, että matkaaminen lentämällä olisi paras vaihtoehto mutta mielessäni olen kuitenkin ajatellut omalla autolla pääseväni koiran kanssa paremmin matkaan Espanjaan, puhumattakaan matkoista Espanjassa. Auton vuokraaminen 4 kk:n ajaksi on tietysti jo rahakysymys ja jos ottaa vain viikoiksi silloin tällöin, on oma vaivansa tuossa auton vuokraamisessakin…….ei voi tehdä extempore lähtöjä pihamaalta vaan ensin on se auto hommattava. Ja tuli tuo hallipaikkakin autolle jo vuokrattua.

Kiitos rengasvalinnoissa auttaneille! Jään vielä puntaroimaan asiaa.