Talousuutisia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Aika usein minua ihmetyttáä, miten asiat menevát táállä. Ja nyt ihmetyttäá taloudenhoito, se miten eri kunnat, naapurit, raha-asioita hoitavat.

Sur kertoo, ettá el Borgen pikkuinen kunta (1.015 asukasta) on investoinut 400.000 euroa kirkon korjaamiseen. Työ alkoi viime helmikuussa ja alkaa olla nyt valmis. Támä el Borgen kunta on hyvin punainen (PSOE) perinteisesti, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, korjauksen rahoittamiseen on osallistunut myös kirkko. :O :O

Ja samassa lehdessä kerrotaan, että Velezissä on pakko lopettaa raitiovaunuliikenne, jos Junta de Andalucialta ei heru avustusta. Tämá Velez-Malagan ja Torre del Marin válinen ratikkayhteys avattiin 2006.

Raitiovaunun yllápito ei ole Velezin ainoa ongelma, kunnan työntekijöiden syyskuun palkat ovat myöhässá eiká tiedossa ole, koska ne voitaisiin maksaa.Näitä palkkaansa odottavia on yli 500 ja palkkasumma on yli 500.000 euroa ilman sivukuluja.

Rincón de la Victorian kunnassa rahapula pakottaa sammuttamaan katuvalaistuksen osittain yön ajaksi. Kouluilta valot napataan pois klo 00 ja Paseo Maritimolta klo 02.

Kannattaa siis katsoa, mihin kuntaan asumaan asettuu. Sáástöt ja leikkaukset kohdistuvat ihan kaikkiin, jos eivát suoraan niin ainakin válillisesti. Ja leikkauksia ja supistuksia on tulossa lisáá, tuskin mikäán kunta niiltá sáástyy. Katsotaan vaalien jälkeen, nehän ovat jo 20 marraskuuta. 😉 😉

Ja lisáá voi taas lukea Surista. Kohdasta Axarquia.