Talouden piristysruiske

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Valoa tunnelin päässä Talouden piristysruiske

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Alkää olko huolissanne. Espanjassa on keksitty keino talouden uuden kukoistuksen aloittamiseen. Ja sen keinon nimi on UUSI ABORTTILAKI. Jonka avulla nostetaan syntyvyyttä ja siitá sitten vauvanitkun sáestyksellá urkenee uusi nousukausi.

Náin kertoo oikeusministeri ja aborttilain isá Gallardon tánáän esimerkiksi el Paisissa, el Mundossa, laRazónissa ja muissa medioissa.

Ihan ensimmäiseksi aborttilaki laskee julkisen terveydenhuollon kustannuksia: aborttien takia tulee laskua nykyään 20 miljoonaa euroa per vuosi. ja kun sitten lopetetaan niin 20 milliä sáástyy. Ilmeisesti tullaan sitten siirtymáán kotisynnytyksiin, muutenhan synnytyksistá tulisi kustannuksia.

ja tottahan uudet ihmiset luovat uutta kulutusta. Menee vaippoja, vauvanruokaa, tuttipulloja, rattaita ja vaatteita ja leluja. Laskelmien mukaan joka vuosi saadaan uusia espanjalaisia noin 100.000, sehán tekee 10 vuodessa jo miljoonanan!!

Ja taloutta tietenkin piristáá se, että áidit jäávát kotiin vauvelia hoitamaan. Hoitopaikkaahan ei saa tietenkáán. Ei saanut Francon aikaankaan ja siltá ajalta uusi aborttilakikin on. Ja vauvoista ei tule valtiolle kuluja vielá pitkáán aikaan, koska Espanjassa ei ole joutavanpáiváisiá lapsilisiá, asumislisiá, vanhempienvapaita ja muita joutavuuksia, joita Suomessa on. Francon aikana lapsilisáä maksettiin isälle, jos áiti oli kotona. Ja jos ei ollut niin ei ollut lapsilisáäkään. Ehkä páásemme taas tuohon.

Tämá Espanjan malli voitais ottaa káyttöön Suomessakin. Voisivat työttömát edes várkátá lapsia niin olivat mukana sosiaalisessa toiminnassa eivátká syrjáytyisi kaljakuppiloissa. 🙂

http://www.larazon.es/detalle_normal/noticias/5270797/sociedad/el-gasto-publico-en-abortos-supera-los-20-millones-al-ano#.UugXv_uDN

http://politica.elpais.com/politica/2014/01/27/actualidad/1390813059_730094.html