talon hoito vuoden aikana

LINKKI

Netta
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.01.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 79

Ihanaa, arrugados, että löysit tältä palstalta meidät sapattivuoden viettäjät!
Aikaisemmin yksi kirjoittaja sanoi osuvasti, että vaikka Espanja ei ole paratiisi ja arki myös siellä, niin antakaa meidän silti unelmoida. Se on upeeta.

”Myös Puerto de la cruz kiinnostaa. Manner on kuitenkin siitä kiva, että siitä pääsee sisämaahan niin kivasti seikkailemaan”
-Samaa mieltä. On siellä saarilla vähän eristyksissä! Toisaalta saaret kiehtoo eksoottisuudellaan ja lämpösellä ilmalla. Jos mä menisin Kanarialle, niin erityisesti kiinnostaisi Teneriffan etelä-osa tai etelä-Fuerteventura! Tosin Fuerteventura taitaa olla aika hiljaista talvella (en ole käynyt). Saharan hiekkaa vaan ja kova tuuli ja ne Atlantin aallot!! Mutta mikäs sen kiehtovampaa.

”Kotiongelmia myös meillä tulisi olemaan. Meillä on nyt omakotitalo, joka sisänsä ei suurta hoitoa kaipaa, riittäisi, että joku tuttu kävisi parin viikon välein luomassa lunta, vetämässä vessoja ja päästämässä hanoista vettä.”
– Tuota en tullut ajatelleksikaan. Mitenkähän meillä tässä rivitalossamme..pitäisiköhän meidän olla huolissamme veden kulkemisesta putkissa. Vuodeksi nyt olaan siis jättämässä rivitalo tyhjäksi ja EI olla ajateltu pyytää ketään säännöllisesti käymään ja avaamaan hanoja. Onko tietoa rivitalojen osalta, että voiko putket ja hanat vaurioitua, kun ovat vuoden avaamatta? Mitä vuoden käyttämättömyys niille tekee?

Meillä asuu molemmin puolin naapurit ja ajattelin, että kun viereisissä asunnoissa availlaan hanoja, niin sama vesi virtailee tästä meidänkin putkien läpi!!