talletussuoja on olemassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pankkien ”palvelumaksut” talletussuoja on olemassa

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Abso kirjoitti:

Kannattaa tutustua myös tähän:

Onko INGin uhkaava konkurssi jo vältetty? Kerkesikö joku sen jo pääomittamaan?

INGin verkkopalveluissa on ollut ongelmia. Eikö niitä enää ole?

Itse lopetin ING tilin, enkä muutenkaan pidä rahaa pankeissa, joiden kunto on heikko. Heikossa hapessa olevien pankkien kanssa menee helposti säästöt.

Kyllä ING-pankissa voi aivan hyvin käyttötiliä pitää. Tuskinpa kukaan käyttövaroiksi tarvitsee 100000 euroa enempää päivän menoihin? 100000 euroa puolestaan on EY:n talletussuojadirektiivin (94/19) vaatima vähimmäissuoja kaikille pankkitalletuksille per pankki.

Itseasiassa suurempi riski on pitää kovin isoja eurosummia pankkitileillä. Pian käynnistelevä inflaatiopeto kun tulee syömään suojaamattomat pääomat.

Ei kannata sitten unohtaa, että CdS:lla on tarjolla pohjoismaisiakin vaihtoehtoja. Eikä taatusti ole vakavaraisuuden kanssa ongelmia ellei sitten tanskalaispankkeihin sorru. Jos toinen kotimainen sujuu, niin palvelua saa esim. täältä http://www.handelsbanken.es/ eikä ainakaan mulle ole maksanut mitään! Tosin mulla voi olla jonkinsortin premium-asiakkaan status…

Sakupankkeja on myös tarjolla – niiden vakavaraisuudesta en sano mitään ja palvelukieli on ainakin itselleni vastenmielinen.