takuuvuokra

LINKKI

fupu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.01.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 40

Kyllä monet on tehny ainaki Madridissa päin niin, että maksaa takuuvuokralla viimesen kuun vuokran. Enempi se on ollu sääntö ku poikkeus, en oo edes kuullu, että siitä(kin) olisi joku laki olemassa?? Kai sitä kaks ihmistä/ ihminen ja yritys saa sopia miten parhaimmaksi näkee?

Eikä ihan kaikissa oo ollu sitä takuuvuokraakaan, mutta yleensä on yks tai kaks kuukautta. Vuokratessa kannattaa muuten varmistaa, että saako sen sitten takaisin vai meneekö takuu johonkin ”menoihin”. Meillä tuon kanssa onkin juuri säätöä… Aluksi isäntä lupasi, että takuuvuokran saa takaisin, mutta koska hän ei ole suostunut veloittamaan kuukausittain kuluja (vesi, kaasu…) niin se takuu meneekin sitten niihin. Saa nähdä miten loppujen lopuksi käy, sillä ei 9kk kulut ole 450e mitenkään. Mutta totta se on, että jos noista alkaa sitten kinaamaan, jää helposti vielä tappiollekin.

borrachalle yleisesti: Kannattaa yhteydenottovaiheessa jo kysyä, miten homma hoituu eli onko välityspalkkiota, takuuvuokraa jne. niin ei tule yllätyksiä!