taivaspaikat meni jo

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tuli tässä mieleen ,kun puhutaan pankkien nuhteettomuudesta suomessa,ilmiö nimeltä roskapankki,sinne tuupattiin yhtä ja toista arvokasta viime laman (omaisuuden uusjaon)jälkeen.
Taisivat hyvä veli verkostot olla valppaina ja hoidella homman kotiin.Väitän ,että ns.tavalliselle pulliaiselle ei tippunut edes muruja niistä tarjouspöydistä.Kiinteistöjä hoideltiin oikeisiin käsiin ulkomaita myöten ja kaiken ,kuten aina, maksoi tavallinen suomalainen veronmaksaja.
Kaikki varmaan meni lain mukaan ,ei pankkilaiset tai asiaan muuten kytköksissä olevat suoraan mitään ostaneet.Mutta onhan olemassa,suku,kylänmiehet,clubikaverit,puoluetoverit ja kun perustaa firman tarpeeksi kaukaisille saarille häviää kiusalliset jäljet.
Esim.Stadissa, sen vähän edustavimmalla alueilla ,parhaat kämpät ei koskaan tule yleiseen myyntiin,ne myydään ,voisi sanoa ,tiskin alta,kavereille ja valikoiduille asiakkaille.Täman näkee sokean kepilläkin,se mitä tapahtuu pimennossa ,sitä voi jokainen oman mielikuvituksensa puitteissa arvailla.
Kaikkeen missä liikkuu isot rahat,liittyy korruptiota ja kähmintää.Kaikkialla.Etulinjassa,kaikkialla,häärivät poliitikot,pankit ja sitten liikemiehet,kuka ketäkin lahjoen ja etuja ja bisneksiä jakaen.
Kuka väittää toisin ,valehtelee,tai elää jossain omassa ruusunpunaisessa maailmassaan.
Raha ratkaisee,moraalilla ja sillä mikä on oikein,ei näissä kuvioissa ole sijaa.
Ja palatakseni alkuperäiseen aiheeseen eli suomalaiseen asunnonostajaan.Ei yllämainittu häntä heiluta,asiat vain ovat näin. Jos aikoo ostaa kämpän Espanjasta ,niin tavallisia kämppiä,joita myyvät ihan tavalliset ihmiset ,suoraan tai välittäjän kautta,on nyt PALJON myynnissä.Osa huomattavan hyvään hintaan.
Se syveneekö lama ja halpeneeko hinnat vielä paljonkin on hyvä kysymys ,mutta hyvä kysymys on myös seuraava.
Jos olen jäämässä ,tai olen jo eläkkeellä,ja aion asua lämpimässä ja mulla on tilastojen mukaan 15v.elinaikaa,niin kannattaako siitä ahne kiilto silmissä uhrata viiisi vuotta hintojen laskun odottamiseen??????