Taitolaji nimeltä

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

vanhempien avustus!!

Tämä on nyt vähän asian vierestä, kun en mitenkään niin hirveän nuori enää ole,
( peilissänikin asuu joku vanha nainen 🙁 ) , mutta olen tilanteessa, jossa päivittäin pohdin kuinka paljon on oikeus ja velvollisuus auttaa, avustaa ja sekaantua ylipäätään iäkkään vanhemman asioihin.

Nuo tuiskun kertomuksessa olevat nuoret herrat kohtelevat isäänsä, ainakin kauempaa katsoen hieman arveluttavasti. Mutta, mutta, aina ei vanhuksetkaan halua , että heidän elämäänsä sekaannutaan, vaikka avuntarve olisikin aivan ilmeinen.

Ainakin omalta kohdaltani voin sanoa , että pikkusen on välillä huuli pyöreänä mitä minulta oikein odotetaan!!! Viestit on pikkusen ristiriitaisia…. Ja kun alkaa omankin olemisen kanssa olla joskus tekemistä, niin kahden huushollin asioiden hoitaminen on joskus kyseenalaista.
Ja kun kaikki KELA ym. asiat kolahtaa kohdalle ensikertaa , niin kyllä on monesti tuntunut , että lakimiehen taidot olisivat kyllä tarpeen!!!!

En halua valittaa, mutta haluaisin osata tehdä asiat oikein ja korrektisti, kenenkään yksilöllisyyttä loukkaamatta, vähättelemättä, enkä haluaisi ketään aliarvioida tai muuten masentaa.

Esim. sellainen asia , että lääkkeet (joita on aikaslailla) otetaan melkein oikein, saa minut huolestumaan , mutta kun en voi niitä olla suuhun laittamassa, niin täytyy vain toivoa parasta!!ja pelätä pahinta!!!