Taitaa mennä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pohjois-Espanja Taitaa mennä

LINKKI

IPT42
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 65

Taitaa mennä vastaukseni lähinnä Santiagolle ja reissu-lassille, mutta haitanneeko tuo.

Ekana reissu-lassille. Mielestäni tuosta jatkuvasta patikkalinkki-tyrkytysestä, alkaa olla mielestäni aika kirjoitella jotain muutakin (jos käy?) tai antaa näppisten lepäillä ja tyytyä joksikin aikaa lueskelemaan.
Näyttää olevan kirjoittaja sellainen patikkalinkkiautomaatti. Sitä syöttöä näkyy olevan kaikki saitit täynnä.
Hyvä linkki sinänsä, mutta kaipaisi todella muutakin kuin tautologiaa.
Ja sitten, reippaasti vaan herneitä nenuun, olla hyvä!

Ja sitten. Taitaa valtaosa suomalaisista etelään (Espanjaan) matkaavista olla eri pituisilla lomilla eikä silloin kauheesti odota ja kaipaile sateita ja kylmiä myrskyjä. Niitä riittää tarpeeksi Suomessakin, varsinkin rannikkoalueilla.
Ne, jotka jäävät pidemmäksi aikaa sinne, valitsevat ehkä omien tarpeidensa tai senhetkisen elämäntilanteensa mukaan sen kylän, johon asettua.

Itse en kaipaile matkalta mitään suomalaisurbanisaatiota, mutta ne jotka sitä etsivät niin etsiköön.
Myrskyä, sateita ja räntää en todella tarvii vaan kyllä se lämmin kelpaa. Siksi valitsenkin vuodenajan sen mukaan paikkaa unohtamatta.

En tiedä luinko toisellakin kerralla huolimattomasti kun en tuon Santiagon kirjoituksesta löytänyt mitään musta-valkoista. Sen sijaan mielestäni on parempi sanoa monetkin asiat suoraan eikä hymistellä. Ei siinä mielestäni ainakaan mitään ylimääräistä hehkutusta ollut vaan asioiden laidan toteamista ja hyvä näin.