Taitaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
bhajee kirjoitti:

Mutta tosiaan, tätä Drupalia tuntematta, sanoisin että käyttäjätilien siirtäminen (salasanoineen) johonkin toiseen foorumisoftaan on tosi hankalaa, ellei mahdotonta (niitä tilejä lienee tuhansia täällä, tosin aktiivisia vain kourallinen 8) ).

Ja jos nykyinen ylläpito edes harkitsee asiaa, niin toivon ylläpidon joulupukilta, että uusi foorumisofta olisi vBulletin…

Taitaa olla vähän niin, että jos foorumi tuottaisi jotain ”€” tai ”$” tai muita erikoismerkkejä, niin sinne varmaan hommattaisiin jotain uutta…. mutta kun… …

Kävijät varmaan kaikkoavat jos hommalle laitetaan maksu ja kun minä en ainakaan usko, että ihan noilla kahdella bannerilla saataisiin aikaan muuta merkkejä kuin ”oo” (joka tuossa kuvatkoon ääretöntä) ja ”:-€” (joka kuvatkoon ylläpitäjän kuluja).

Ja olen sitä mieltä, että jos se uudistusihme tapahtuisi, niin olisi varmaankin viisaampaa ”jäädyttää tämä pelipaita” (mutta pitää se toki linjoilla) ja sitten aloittaa toinen palsta uudella, johon jokainen loisi uuden tunnarin ja homma jatkuisi siellä… …mutta ensin pitäisi varmasti miettiä se palstan julkaisipolitiikka sekä myös julkaistujen juttujen poistamispolitiikka kokonaan uusiksi.