Taiju kirjoitti:tervetuloa.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Samuel susirajan takaa Taiju kirjoitti:tervetuloa.

LINKKI

samujose
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 25
Taiju kirjoitti:

tervetuloa. Teit todella suuren vaikutuksen avauksellasi. Kosketusta lisää, että olen saman ikäinen ja seikkailunhaluinen itsekin. Sinä olet päässyt sen kuitenkin rohkeana miehenä toteuttamaan. Ihailen elämäntapaasi ja salaisessa mielessä suuresti kadehdin.

Kiitos Taiju! En tiedä onko tässä kyse seikkailunhalusta… en ole varma osaanko selittää, mutta useassa maassa asuneena en pidä uuteen maahan tai kulttuuriin muuttamista enää varsinaisesti seikkailuna – mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö osaisi arvostaa ja ihastella uusia asioita.

Minulla on sellainen tunne että reissumies haluaa viimeinkin vakiintua ja asettua aloilleen. Kuvittelin sen tapahtuvan siinä vaiheessa kun löydän rinnalleni Sen Oikean, mutta nyt näyttää siltä että sitä sulostusta rinnalle etsitään vasta sitten kun on koti valmiina. 😉

Taiju kirjoitti:

Työn tarttis olla sellainen, mitä voisi tehdä missä vaan ja silti palkka juoksisi. Ei ne suuret tulot vaan pienet menot saisi hoidettua.

Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa että voin tehdä työtäni missa vaan. Nykyisin, kun tuo Vodafonen 3G nettimokkula tuo yhteydet kannettavalle lähes missä päin Espanjaa tahansa, voin katsastella syrjäisiäkin alueita asuinpaikakseni.

Viitisen vuotta sitten tutustuin ensimmäistä kertaa Las Alpujarrasin vuoristokyliin ja olin valmis siltä seisomalta muuttamaan Capileiraan, mutta riittävän vauhdikkaan nettiyhteyden saaminen sille alueelle oli mahdotonta, eli haaveeksi jäi. Málagassa pysyttiin.

Taiju kirjoitti:

Tyttäreni haluaa lähteä sinne suuntaan, missä on vähiten ns. kalenteriasukkaita. 🙂 Tuo seutuhan kuulostaakin sellaiselta, tosi mielenkiintoiselta ja kauniilta.

Onko hänellä espanjankieli hallinassa, tai edes alkeet? Erona Aurinkorannikolla asumiseen on se, että pelkällä englannilla ei täällä pärjää. Tosin jos on kielipäätä ja into oppia, niin sen oppimisen voi tehdä täälläkin, kunhan tuntee jonkun, joka voi avustaa tarvittaessa esim. virastoissa asioitaessa. Kuten sanoin, niin mulla on espanjankieli taas kerran / edelleen hieman hakusessa, mutta ystäväni (jonka luona tällä hetkellä majailen) ja hänen espanjalainen tyttöystävänsä ovat kiitettävästi auttaneet mm. paperiruljanssissa.