Tai

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Arnold kirjoitti:

Ja se kotimarkkinakulutus tuossa on juuri se juttu. Moni espanjalainenkaan vaan ei meinaa tajuta, että ostellessaan kaiken maailman Carrefour’eista, Ikeioista, Lidl’eistä, McDonads’eista ja sen sellaisista, he sahaavat oksaa jolla he itse istuvat.

siis Chino Marketeista — nyt se (kate)raha tulee takaisin ja ostaakin sitten rusinat pullasta. Eli kinuskit pelastavat eurooppalaiset eurooppalaisten kinuskeille syytämillä rahoilla 🙂

Ja absurdeinta tässä on se, että Kiinan on pakko ostaa sellaista arvottomaksi muuttuvaa tai ainakin olennaisesti arvoaan laskevaa assettia, koska sillä turvataan oman maan yhteiskuntarauha ja ihmisille joitain muuta mietittävää kuin ihmisoikeudet ja maan saastuminen jne. Kun mitta tulee täyteen, niin silloin ei ole enää KELLÄÄN kivaa – ei edes niillä, jotka luulevat olevansa selvillä vesillä. Monet asiat jaetan uudelleen ja moni tuntee tullensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti. Jos ette osaa kuvitella mitä tapahtuu, niin Espanjan tilanne on menossa ”pienoiskoossa” tähän suuntaan kokoajan. Jo nyt assettien arvoja lasketaan ja ne myyvät ensimmäisenä, joiden on ensimmäisenä pakko tai ovat kaikkein viisaimpia. Ota rahat ja juokse – mutta mihin laitat rahat kun niidenkin arvo on täyttä spekulaatiota ja keksittyä uskoa rahan arvoon. Toivottavasti Espanjan suunta kääntyy – pitää muistaa että yksittäistapauksen korjaamiseen voi riittää yksinkertaiset ja hallittavissa olevat konstit.

Ai siis ketkä luulevat olevansa selvillä vesillä? No aiakin ne, joilla ei ole velkaa tai on hyvä työ tai omaisuutta. Käykö nyt niin, että se mustalaisten vanha käytäntö onkin toimiva ratkaisu? Eli älä omista mitään kiinteää, jota et voi ottaa mukaasi – 1/3 koruihin, kultaan, 1/3 sopivaa valuuttaa/valuuttoja käteisenä ja 1/3 mukanakannettavaa tarpeellista hyödykettä.

Lisäys: Tätä odotellessa kannattaa tienata Suomessa ja kuluttaa vaikka Espanjassa, koska jo ALV:n ero on nousemassa 7% Hetemäen esityksen mukaan.