taas näitä..

LINKKI

Perrito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Vaikeasti kasvatettavia rotweilereita?? Tiiätköhän nyt mistä puhut? Ja tuolla kasvatuksella tarkotat varmaan kouluttamista, kasvatushan loppuu yhden koiran osalta siihen kun pentu täyttää 8 viikkoa ja muuttaa uuten kotiinsa. Rotikat on erittäin hyviä harrastuskoiria ja hyvin koulutettavia. Nuo hyökkäykset joita on uutisoitu johtuu melko sata varmasti siitä hihnan toisesta päästä, eli ihmisestä. Valitettavasti rotikoilla on maine hurjana koirana ja kaiken maailman idiootit niitä sitten ottaa ja eivät osaa kouluttaa. Valitettavasti tunnenki erään ääliön joka laitto edellisen rottikkasa pois ku se oli agressiivinen ja nyt on jo toinen hommattu josta ihan varmasti tulee samanlainen ja siinä menee taas yksi koira pilalle..
Mikä tahansa koira on vaarallinne väärissä käsissä, isot koirat saavat vaan pahempaa jälkeä.

Kaiken huippu oli vuosia sitten kun tanskandogit leimattiin tappajiksi kun yksi julkkiksen omistama doggi hyökkäs jonku kimppuun. Itellä on ollu tanskandoggi ja sen lempeämpää koiraa saa hakea. Ne on ihan lepsukoita jotka ei tee kellekkään mitään pahaa, eivät ole edes vaarallisten koirien listoilla vaikka sillähän ei mitään merkitystä olekkaan. Mutta huonolla kouluttamisella tohvelikoirastakin voi saada vaarallisen.

Yleisesti ottaen vain murto osa koirien hyökkäyksistä johtuu itse koirasta tai sen mielenvikaisuudesta. Suurin osa johtuu huonosta koulutuksesta tai kouluttamatta jättämisestä. Tiedänpä tapauksen jossa koira jopa opetettiin hyökkäämään jos sille näytti keskisormea. Kaiken maailman idiootteja sitä tässä maailmassa liikkuuki.. Mutta joka tapauksessa, itse tykkään kaikista koirista ja olen sitä mieltä että mikään koira ei ole vaarallinen alunperin ja kouluttamalla saa ihmeitä aikaan..