Synttäriristeily

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 91 Synttäriristeily

LINKKI

Wilmariina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Oli siis synttäriaatto ja lähdimme vuorokaudeksi paatille. Meille isännän kanssa oli varattu sea size hytti isot ikkunat merelle ja parisängyt. Kerkesin juuri sanoa miehelleni, että laiva näytti olevan näin pääsiäisenä puolillaan noita omahyväisiä venäläisiä. Onneksi olimme 11 kerroksessa.

Potkasin kengät jajalastani ja rysähdin sängylle katsomaan televisiota. Hetken kuluttua ovelta kuului napakka koputus. Minä jouduin avaamaan oven, koska henkilökunta tuo jonkun lahjan kuulemma minulle.
Hiukan hämilläni menin avaamaan oven selittäen samalla, että huomennahan mun synttärit on.

Oven avattuani koko minun lapsilauma 15 henkeä seisoi oven takana ja lauloivat täyttä kurkkua onnittelulaulua siellä käytävässä. Ylläri oli 110 % ja minulta tirahti onnenkyyneleet. Osa myös vetisteli kanssani.

Lahjoja alkoi tulla sain verenpainemittarin. Ihanan kuvakehyksen missä oli 10 vuotta vanha kuva. Sen nähtyään mieheni väitti sosiaalitanttojen kuulemma jossain vaiheessa vaihtaneen meidän äidin vanhempaan painokseen. Oli rahaa ja pää ja kasvohierontaa. Skypen langatonta puhelinta ja karvanpoisto laaseria eivät sentään tuoneet laivalle. Nyt mieheni naureskeleekin, että tänä vuonna ohjeet ja ensivuonna laite. Tulee hiukan halvemmaksi. Lahjoja tuli siis paljon, joten siinä mielessä iso suku on kiva.

Kävimme mieheni kanssa syömässä jotain härkää onnitteluiden lopuksi ja muksut hävis kukin hyttiinsä. Ostimme iltaa varten hiukan juotavaa tax freestä. Kermalikööriä tietty minulle litranpullo.

Ohjelmaa oli paljon ja kiertelimme toistemme hyteissä. Muunmuassa löimme vetoa siitä joutuuko joku putkaan vai ei ja jos näin ikävästi pääsee tapahtumaan niin tuttu poliisisetä on siellä vastassa. Hän tilaa tarvittaessa myös pizzaa hiukopalaksi. Onneksi sinne ei joutunut kukaan. Se oli mun paras lahja.

Illalla discossa tanssimme koko ajan. Tosin vanhan pumppu joutui tosi koville. Kakki ihmettelivät kun nuoret pojat hakivat minua tanssimaan. Yksi nuori poika kysyikin multa tykkäänkö mää nuorista pojista? Tykkäänkö mää esim. hänestä. Oli pakko todeta etten edes tuntenut, joten hän oli pettynyt. Kerroin, että nuorisojoukko ympärilläni olivat omia lapsia ja miniöitä. Usein menimme kaikki yhtäaikaa lavalle. Yksi tanssi vuorotellen keskellä ja muut taputtivat ympärillä. Kukin kävi vuorollaan keskellä. Mun mies meni tosin ajoissa nukkumaan ja sain olla yksin nuorten kanssa aamu neljään. Osa tietty sammui tai nukahti kuten he asian ilmaisivat itse. Hytti löytyi siis kuitenkin kaikille.

Ammupalalle oli hiukka vähän vaikea herätä, mutta kun kerran oli maksettu valmiiksi niin oli kuulemma pakko. Helkatinmoinen jysäri iski ja menin hetkeksi hyttiin nukkumaan. Katsoin parhaaksi rauhoittua vetäytymällä hyttiini, mutta kaikki pöllähti sinne meidän hyttiin. En päässyt edes siestalle.

Neljältä oli taas maksettu seisovanpöydän kattaus. Onneksi päänsärky oli jo hiukan helpottanut. Seisova pöytä ei ole koskaan ollut suosikkini. Siinä tulee ahdettua sisäänsä ruokaa enemmän kuin laki sallii.

Aamulla yksi pojista mietti, että miksi hänellä on 20 euroa taskussa. Asia selvisi, siis ne oli vetorahoja kun ei kerran joutunut putkaan. Ilme oli näkemisen arvoinen.

Minkähänlaiset mun seuraavat täyskympin synttärit ovat? Hulluus ei kuulemma parane se vain pahenee päivä päivältä. Kauhulla odotan seuraavia synttäreitä, jos 40 ja paljon risoja oli näin rankkaa.

Nyt oli niin pitkä sepustus, joten korjatkaa itse virheet tai arvatkaa loput. Kiinnostuksen ollessa 0 pompatkaa vain jutun yli.