Syksyllä kalaan!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset kalastus. Syksyllä kalaan!

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Aristoteles kirjoitteli vuoden alussa: Orkkilaisissa on aika monta kalamiestä.
Kuitenkaan kalastusjuttuja ei pahemmin täältä löytynyt?
Kun nyt syksy koittaa olisi mukava jos saisi noita kalastusvinkkejä. Lomamatkalla marras-joulukuussa kun hiekkaranta on tyhjä auringonpalvojista, siellä näkee rannalta kalastamassa olevia. Mitä lie pyytävät? Millä ”vehkeellä”? ja tarvitaanko lupia ym. Tärkeintähän ei ole saalis vaan se pyytäminen.

Kun tuo isäntä nyt joutuu luopumaan rakkaasta kalastusharratuksesta (onkiminen, virvelöinti) takiani , kun joutuu Espanjaan mukaani lähtemään, olisi mukavaa jos joku kirjoittelisi kalastuksestaan!? Missä ja miten ja millä?
Kun pääsisi siinä ns. alkuun niin olo tuntuisi kotoisalta, eikä vieroitusoireet olisi kovin pahoja.

Perhohommiin hän ei lähde, kuten itsekkään sitä lajia en taida, joten…….jos muuta. Kalastusvalineetkö olisi varminta hankkia sieltä Espanjasta, jotta olisivat sopivat vai antaisiko joku vinkkejä mitä voisi tuoda mukana, ………….kun tulemme pikkuautolla, niin vene ei nyt ihan mahdu mutta jotain pienempiä välineitä tietysti.
Vai onko siellä Espanjassa huomattavasti kalliimpia kalastusvälineet kuin Suomessa? Ja löytyykö alan liikkeitä useitakin akselilla Torremolinos-Fuengirola? Jotain pikkuputiikkeja kyllä nyt muistan nähneenikin ohikulkiessa, silloin vain ei tullut mieleen koko kalastus ja ohitin ne sen enempää vilkuilematta tarjontaa/laatua/hintaa.

Eli Kalamiehet ja -naiset……………..nyt apuun! Ettei tartte ostaa muikkuja uima-altaaseen.