sykleissä menee

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Valtion velka náyttää vain paisuvan ja verojen korotus on edessä. No, samaa tietáhán kulkee myös Suomi ja Eurooppa. Suomessahan kerrottiin olevan 9 miljardin euron alijáämá valtion tuloissa menoihin nähden, joten nyt vaalien jälkeen sorvataan budjettia, joka leikkaa ja kiristáä. Tästá ei muistaakseni yksikáán puolue puhunut ennen vaaleja.

Historialla on ikává taipumus toistaa itseään ja lisäksi vanha sanonta ”ympäri käydäán yhteen tullaan” pitäá paikkansa. Euroopassa ollaan kovaa vuhtia palaamassa alkupisteeseen; elämáán ilman sosiaaliturvaa. 🙁

SDP käänsi takkinsa & petti äänestäjänsä ja menee hallitukseen tukka hulmuten ja verkkosukat napsuen! Ei tule mitään leikkauksia kun SDP ja KOK ottaa lisää velkaa kuten AINA.
””ympäri käydäán yhteen tullaan” pitäá paikkansa. Euroopassa ollaan kovaa vuhtia palaamassa alkupisteeseen; elämáán ilman sosiaaliturvaa.” —>>> Ja kuka pihisti rahat ja etenkin kuka ne antoi pihistää?[/quote]

Kukaan ei ole pihistänyt keneltäkáän mitään, on vain luotu kilpailu tyhjästä ihmisten ahneuden avulla. Tástáhän Niinistö puhui. Tyhmiä on jälleen vedätetty, on luotu valheelliset niukkuuden markkinat kiinteistópuolella esim. ”ostakaa nyt, kohta hinnat on taivaassa” ja kaikki riensivät ottamaan lainaa ja ostamaan ylihintaan. Ja osakemarkkinoilla sama juttu. Nyt Niinistö sanoi, että ainoa keino páástáá ilmat pois on kunnon inflaatio. Siis hinnat ylös, korot ylös. Näinhän se kiinteistökupla puhkaistiin silloin 1990-luvullakin. Tässä tietenkin heikot sortuu, moni tulee menettämäán kotinsa ja vielä jáä toinen mokomaa velkaa maksettavaksi, kun kiinteistöjen hinnoista haihtuu ilma pois, mutta sitten tilanne korjautuu ja voidaan taas aloittaa uuden ilmapallon puhaltelu. Ja kansa maksaa.