Suurenmoista soppaa Thaimaassa!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka SOPPAPÄIVÄ Suurenmoista soppaa Thaimaassa!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Otin kiltisti lusikan käteen havaittuani Johan Tokin tämänviikkoisen komennon soppatilaisuudesta Thaimaassa ja toteutin semmoisen tänään samantien kokoontuen syömään yksin prinsessani kera, kun ei muita orkkilaisia sattunut olemaan lähitienoilla. Söimme kotona ja sopan valmisti tietenkin taitavasti Su (prinsessa).

Tältä näyttäneeseen soppaan oli kaikessa yksinkertaisuudessaan pätkitty possun luista kylkeä (ribs) ja liemi synnytetty keittäessä yrtein ja kasviksin, joiden lisäksi Su ripottelee sinne kyllä jotakin muutakin, mistä en tiedä juuri mitään. Mutta homma tuoksuu taivaalliselta ja lopputulos on hyvän näköinen.

Söimme samalla muutakin, eli ateriaan sisältyi lisäksi kulhollinen riisiä sekä keitetty kala, joka oli maustettu taitavasti silleen, että myös itse elukka vielä maistui, mutta kyllä mausteetkin. Juomana latkimme raikasta vettä.

Tämmöttisiin kehuihin muotoutin tiedotteeni tyytyväisin röyhtäyksin – keittoisen tapahtuman tultua aloitetuksi klo 11.00 espanjalaista aikaa, jolloin meillä viisarit osoittavat viisi tuntia enemmän (kesällä). Ja lähes tähän hetkeen asti nautiskeltiin toisistamme ruuan kera saman pöydän äärellä. Hyvä niin – joten olen siis onnellinen mies.