Suostuisikohan Johnny Depp

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Kasvojenvaihtoleikkaus Valenciassa. Suostuisikohan Johnny Depp

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Reissu lassi,

Suostuisikohan Johnny Depp tähän vaihtoon ..? Piraatilla on face value taivaissa.

Naisen kasvot vaihdettiin niin että vain pieni osa otsaa jäin ilman uutta ihoa, muistelisin. Uusi kasvokudos tuli kuolleelta joka oli lahjoittanut kasvonsa tieteelle ja nyt tiede löysi kasvoille uuden osoitteen, omistajan.

Nainen ei ole entisensä näköinen eikä tule sitä olemaankaan vaikka ajan kanssa turvotus tulee laskemaan sekä uusi iho tulee istumaan luu sekä lihas rakenteen päälle. Uusi iho voi olla paksumpi, ohuempi, herkempi auringolle, jne, jne. kuin edellinen originaali iho. Lääkärit tosin ovat sanoneet että vain naisen lähipiiri tulee todennäkoisesti huomaamaan eron entiseen ihoon, naamaan.

Pääasia on kuitenkin että naisen omanarvon tunto on taas kunnossa, kukapa haluaisi elää yhteiskunnasta ikuisesti ulkopuolisena sekä pilkattuna oman naamansa takia joka on ollut onnettomuudessa tai muuten epämuodostunut. Ongelma tosin on pilkkaavan yhteiskunnan eikä naisen joka kärsisi tämän muiden ongelman omissa nahoissaan loppujenlopuksi.

Tähän tämä on mennyt. Pitää kuitenkin muistaa ettei kasvojenvaihtoleikkaus ole pelkästään esteettistä kirurgiaa, vaan sillä on myös subjektin kannalta joka leikkaukseen joutuu myös terveydellistä merkitystä. Nämä leikkaukset ovat liian kalliita, hankalia, sekä harvinaisia (ensinmäinen espanjassa!) jotta näistä tulisi missään nimessä muoti-ilmiö tai yksityisklinikoilla rahalla ostettavia/tehtäviä operaatioita.

Äärimmäisen mielenkiintoinen uutinen (sekä mielikuvitusta kutittava skenaario) tämä naamanvaihto.