Suoraveloitusten peruuttaminen

LINKKI

kris
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Menee just niin kuin Tuulae sanoi! Pankki tarvii asiasta allekirjoituksesi, sitä varten se on tehtává joko tunnuksilla netissä tai käyt konttorilla sanomassa että ”quiero poner un orden de no pagar a este recibo” eli että haluan laittaa tämän laskun jatkossa maksukieltoon (ota lasku mukaan) tai sitten ”quiero poner un orden de no pagar al recibo de…” ja lauseen loppuun laskuttajan nimi.

Seuraa tiliási kuitenkin jatkossa vähán tavallista tarkemmin: jotkut yhtiöt ovat sen verran ovelia että parin viikon päästá vaihtavat laskun referenssinumeroa ja yrittávát uudestaan. Silloin sinulla on se 20 päivää oikeus saada rahat heti takaisin tilille vain sanomalla että tuota en halunnut maksaa, (näin suoraveloituksessa aina), nettipankissa tai konttorissa ”por favor devuelvan este recibo”. Harva yhtiö yrittáá väkisin laskuttaa enemmän kuin kahdesti tai kolmesti ja useimmat katkaisevat kyllá kerralla.

Suoraveloituksen katkaisemisesta on tietysti korrektia ilmoittaa myös veloittavalle yhtiölle, mutta lisäksi kannattaa aina katkaista suoraveloitus myös pankista käsin. Noilla lauseilla saat sieltä printatun lapun jota ei sen kummemmin tarvi täytellä, nimi alle vaan. Pyydä vielä pankin leimaama lappu asiasta mukaan ja säilytä se, varmuuden vuoksi.

T. Pankkitäti-Kris 🙂