Suoratukalle…….

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Tervetuloa Suoratukka tänne aurinkorannikolle vapunpäivänä!!!

Tuutkos Airfinlandilla!?????????

Jos tuut niin voimme luoda salaisia silmäyksiä kentällä, sillä olen siellä vastassa ystäviäni,jotka tulevat lomalle tänne.

Pane se kukkahattu päähän tai ainaki antennipipo, niin tunnistan sinut ja voin vinkata sinulle silmää………. älä kuitenkaan mitään suomenlippua kanna mukanasi.

Ota vaan se nahkatakki mukaan ja jotain lämmintä jaloille myös.

Kivilattiat ovat kylmiä ja tuulikin voi yllättää iltasella purevuudellaan vielä toukokuussa, tosin ota kuitenkin niitä hepeneitäkin mukaasi, ei tänne kuitenkaan palellu.
Ja niitä ihan pikku pikku hepeneitä ja muita saat täältä, sellaisia mistä suomessa vain unelmoidaan, siis hintansa puolesta.

Kerro sitten matkasi jälkeen yhteenveto kaikesta.

Iloista lomaa sulle toukokuulle ja vietä nyt munarikas pääsiäinen, sitten kun sen aika koittaa, varo takatalvea siellä suomessa.

Kyselit aikoinaan mitä voisit syödä, jossa ei olisi maitoa tai valkosipulia ja muita pierun aiheuttavia ruokia, niin suosittelen kokeilemaan callos-keittoa, se on hyvää.
Tästä ruokalajista eivät kaikki pidä, mutta se on suurta herkkua, tosin hienohipiäisiä se kauhistuttaa.
Parempi maistaa kaikenlaisia ruokia, kuin se että syö vain röstipottuja ja lihapullia.

Jos kalaa voit syödä, niin täältä löytyy todella mahtavia kalapaikkoja ja jos pääset matkustamaan El Palo nimiseen paikkaan, joka sijaitsee Malagasta n. 10 km itään, niin käy sellaisessa paikassa kuin El Tintero, todella upea kalaruokapaikka, siitä on kirjoitettu aiemminkin täällä.
Suosittelen sitä lämpimästi sinulle ja miksei muillekkin kalaruoan ystäville.

Noista suomalaisista ravintoloista en sano mitään, sillä ei ole tuttuja paikkoja minulle, en ole niissä käynyt, ai anteeksi, taisinpa kerran piipahtaa Papa Erigissä, ei mikään erikoinen paikka, mutta joku halusi tarjota siellä mulle päivällisen, niin jouduin ikään kuin pakosta sinne menemään, mutta hengissä selvisin, siis ihan syötävää ruokaa siellä, mutta muista paikoista ei ole tietoa.

Katso ja kokeile itse erilaisia paikkoja ja makuelämyksiä.

Se Kas-naranja muuten kuulema maistuu samalta kuin vanhanajan Orana suomessa.