Suomi on maailman paras maa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
tapanisaari kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Tämá on hyvá ratkaisu. Mutta toisaalta, jospa jáisitte kotiin Suomeen. Siellä on yrittäjät rehellisiä, ruoka korkealaatuista, laskut ovat oikein ja tulevat ajallaan, asunnot ovat laadukkaita ja lámpimiä ja kanssaihmiset kunnollisia, ei ole rosvoistakaan paljon pelkoa. Ei tánne kannata tulla, Espanjassa ei mikáán toimi ja kaikki on pelkkiá rosvoja, jotka yrittäá jymáyttäá joka válissä. Asunnot on kylmiä tai kuumia, homeisia, vuokrat ja vedet ja sáhköt peritáán miten sattuu, eiká asunnon ostokaan aina ratkaise ongelmia; remonttireiskat tekee työn huonosti ja kalliisti, ostaminenkin on riskipeliä kun melkein kaikki válittäjät on huijareita.

Siis meinaat sitä että se on hyväksyttävää?
eri asia on kiina missä ei ihmisoikeuksia ole muutenkaan, mutta kuka sinne haluis?

Suomessa ei ole yrittäjät rehellisiä eikä ruoka ole korkalaatuista !!! eikä itseasiassa laskutkaan, just valitin AKElle että ei lähettänyt verolappua, tuli 3 viikkoa eräpäivän jälkeen.[/quote]

Voi kauheeta, mitä haastat! Suomi on virallisesti todettu maailman parhaaksi maaksi, jossa korruptiokin on minimaalista. Kehtaatkin sanoa, että suomalaiset yrittäját pettáisivát asiakkaita. Ja jos lasku ei ole tullut ajallaan, on siihen ihan varmasti todella hyvá syy.Ja luultavasti se on oma syysi, olet ehká siirtányt postilaatikkoa tms. Ja kaikissa suomalaisissa tutkimuksissa on sitäpaitsi todettu, että suomalainen ruoka on maailman parasta, puhtainta ja siinä on parhaat aromit. Mitá nyt joku Berluskoni kävi jotain vastakkaista höpöttämässä, mutta siihen ei kannata kiinnittäá huomiota, kun se ei ole suomalainen.Viva Finlandia!!