Suomessahan korotetaan pääomaverotustakin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjalaiset eivät usko taloustilanteen paranevan Suomessahan korotetaan pääomaverotustakin

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
BeeKeeper kirjoitti:

Kylla taitaa sukanvarsi olla turvallisin. Ei kannattane enaa surra tuota sijoitusten olematonta korkoa pankkitileilla – pian saa olla kiitollinen, jos paaomaa syo pelkastaan inflaatio… 😕

Noh, BeeKeeper – ethän sinä asu Suomessa?? Mistä moinen yltiönegakommentti? Onhan sinulla vaihtoehtoja muitakin kuin sukanvarsi – toisin kuin Suomessa asuvalla suomalaisella.

Kieltämättä kova paikka, jos on Suomessa yleisesti verovelvollinen. Siellä tapahtuu ihan klassisest kyprokset lähivuosien aikana eli valtiokoneisto politrukkineen putsaa ”kassan”. Kassan käsite on ymmärrettävä tässä yhteydessä laajasti eli kaikki raha mihinkä tassut vaan saadaan kiinni – omistajuudesta riippumatta – rosvotaan valtiolle.

Syy on siinä, että älyttömäksi paisunut virkamieskoneisto ja julkisen talouden kestävyysvaje on kyvytön saneeraamaan itseään. Nyt kun Sailaskin on poissa, ei ole edes totuudenkertojaa köörissä.

Onneksi ulkomaille sijoittuneella on vaihtoehtoja omaisuutensa turvaamiseksi.

PS: Eipä ne Kyproksellakaan lopulta uskaltaneet koskea 1000000 euron talletussuojaan. EU:n direktiivi siis piti. Ainakin tällä kertaa.