suomenkieli

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Olen ollut Tvkaistan asiakas alusta alkaen. Sinällään kannatan ajatusta, että työmiehen pitää saada työstään palkkaa/palkkio. Toisaalta Suomen valtio tukee Espanjassakin monenlaisia hankkeita, miksi Tv kaistan kaltainen palvelu ei ole maksuton ?

No, en pyydä tietenkään yksityistä firmaa tähän maksuttomuuteen. Älytöntä on vain suomalainen politiikka. Toisaalta antaa ja toisaalta verottaa. Siksi valtiovallan pitäisi tukea, ei verottaa tätä ulkosuomalaisia palvelevaa koulutusta. Vai pitääkö..sekin on filosofinen kysymys? Miksi suomalaisten veronmaksajien rahoilla pitää tukea palveluja jotka on suunnattu ulkomaille ja siellä asuville? Onko se oikein Suomessa asuvia kohtaan?

Kirkko tekee rahoillaan mitä huvittaa, mutta kaikki eivät ole kirkon, siis ev.lut jäseniä. Suiomessa on vaan pakotettu esim. kirkkoon kuulumattomatkin yrittäjätkin maksamaan veroa heille. Silti he tarjoavat Espanjassakin hienoja palveluja suomalaisille.

Ainakin meidän perheessä suomenkielen oppimisen kannalta lapsille Tvkaista lisää mahdollisuuksia omalta osaltaan. Espanjassa alueellamme missä asumme ei asu ketään n. 200 km säteellä, joka osaisi suomea lisäkseni. Ihan ok, sinänsä. Jostain kumman syystä, itsepäisyyttäni kai, haluan jälkikasvuni osaavan puhua suomea, äidinkielensä espanjan ohella. Tässä Tvkaista.fi on apuna.

Off topic. Tämä on niin suomalaista, niin suomalaista. Tämä täytyy näyttää ja opettaa ihan kaikille, miten rakkaassa Isänmaassamme asioita hoidetaan! Eipä silti, monta asiaa on korjaamatta Espanjassakin! Yhtä paratiisia ei ole..