Suomeen vietävät koirat

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit koirat Suomeen vietävät koirat

LINKKI

Anna_Maija
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 37

Hei !

Suomeen ei saa viedä koiria jotka ovat alle 4kk vanhoja.

Viimeksi toissapäivänä suomalainen nainen tunki Malagan kentällä kahta ihan pientä pentua häkkiin Suomeen kuljetettavaksi.Kaiken lisäksi häkki oli liian pieni näille kahdelle.
Myöskin on erittäin arveluttavaa laittaa pienet pennut ruumaan matkan ajaksi.
En tiedä mistä pennut olivat peräisin,mutta sitä erään henkilön kysyessä tuli naiselle ilmeinen kiire pois tilanteesta.Säikähti niin että koirien tarvikkeet yms jäivät lattialle lojumaan.

Muutama kuukausi sitten oli ihan samanlainen tapaus,sillä kertaa vain yksi pentu.On oletettavaa että näillä pennuilla sitten tehdään edelleen kauppaa Suomessa jos ne maahan pääsevät.

Näillä pennuilla ei ole mahdollisesti rokotukset kunnossa ja näin ne sairastuvat itse ja tartuttavat edelleen muita koiria esim.Suomessa.Tämä on edesvastuutonta toimintaa.Kaikenlainen puuttuminen tähän on yleisen ja eläinten itsensä edun mukaista.

Yhdistysten kautta tulevat koirat on rokotettu,madotettu ja kaikki on kunnossa.Nuoria pentuja ei liioin ole välityksessä.

Pentutehtailuun ja eläinten salakuljetukseen voi kuka tahansa puuttua ilmoittamalla epäilyksensä viranomaisille Suomessa.