Suomalaisten Yihad

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Ei nyt ainakaan tähän hätään tule Suomesta mieleen, että raiskauksen uhri (siis naispuolinen) saisi kivitystuomion aviorikoksesta tai avioliiton ulkopuolisesta seksin harjoittamisesta ja tekijät kävelisivät vapauteen. Näin tulkitsevat muslimit lakia eräissä maissa.
On se erilaista tämä tieto muslimien käytännöistä, vai näkyykö hunnun takaa asiat erilailla?
Ja mitä mä nyt olen elämää ja maailmaa nähnyt , naisten asema suomessa on maailman huippuluokkaa.

Tämä vastaus on tasan sellainen kuin odotin saavani-suomalaisten muslimiviha on pohjaton,se on ylittänyt perinteisen ryssävihan. Ja tátä vihanpitoa aina perustellaan tálleen, tämä on täysin stereotyyppinen ja opittuun paatokseen perustuva vastaus. Mutta eikös se ole niin, että jokaisessa maassa tulee nuodattaa niitá lakeja, jotka siellä on voimassa. Jos islaminuskoisessa maassa on säädetty, että naista rangaistaan uskottomuudesta tai raiskauksesta kivittämällä niin se on oikein sen maan lakien mukaan. LÄNSIMAISEN katsannon mukaan kivittäminen on kauheaa, mutta mehän olemmekin ulkopuolisia. Pitäiskö Santiago jälleen kerran lähettää Jenkkien sotakoneet viemään oikeutta maahan???
Pitää muistaa myös toinen näkökanta-muslimien mielestá meno länsimaissa on suoraan Saatanasta: rikkonaisia perheitä, aviottomia lapsia, puolialastomia naisia houkuttelemassa miehiä syntiin,hillitöntä seksiä melkein kenen tahansa kanssa, homoavioliittoja, alkoholin ja huumeiden käyttöä, hylättyjä lapsia. Näitä muslimit kammoksuvat ja pitávät maailmanlopun enteinä ja uskovat Jumalan vihan kohdistuvan länsimaisiin. Ja ovatko edes väärássä???

Tämä naisen aseman hyvyys tai huonous ei ole näin yksiselitteinen juttu. Ihan ensin se on kulttuurisidonnainen-länsimaisen kulttuurin ja muslimikultturin ”katse” ja arvot poikkeavat toisistaan. On huomattava, että myös kristityssä maailmassa on kultturieroja-verrataan nyt vaikka pohjoismaista kásitystä naisesta etelä-euroopan maiden käsitykseen, siinä on aika suuri ero ja etelän käsitys lähenee muslimimaiden käsitystä. Ja tárkeää on huomata ero varakkaiden ja köyhien naisten válillä-varakas muslimirouva ja varakas länsirouva elävät kutakuinkin yhtá mukavasti; ei tarvitse käydá työssä, palvelija hoitaa kodin, on varaa kauneushoitoloihin ja vaatteisiin, on tilaisuus matkustella. Ei eroja juurikaan, ellei moraalia huomioida. Ja köyhät on köyhiä joka maassa, sosiaaliturva sitten jossakin helpottaa ja jossakin ei, mutta se ei kuulu keskusteluun naisen asemasta.Suomalainen työttömyysavustuksella kitkutteleva yksinhuoltaja-aiti ei ole yhtäán sen paremmassa asemassa kuin köyhä muslimirouva – ehkä huonommassa_ rouvalla on se mies, joka varmasti tukee omalta osaltaan. Ei kaikki miehet ole pahoinpitelijöitä muslimimaissakaan, kuten ei Suomessakaan.