suomalaisia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Kurjoja kirjoitti:

Vastauksista päätellen esitin asiani vähän huonosti, en ole tässä kerjäämässä rahaa keneltäkään
enkä tulossa teille kenellekään rahattomana enkä muutenkaan asumaan joten siitä on turha vetää poroja nokkaan.
Esitetään asia toisin eli minkä alan osaajia rannikolla asustaa?

Minun vastaus varmaankin ärsytti arvoisia palstan lukijoita, mutta valitettavasti nuo ammatit, jotka luettelin, ovat ihan yleisessä káytössä. Niitá harjoittavat etenkin ulkomaalaiset, joilla ei ole oikeaa työtä eiká sukulaisia, joiden turvissa voisi tulla toimeen.

Suurin osa täällä asuvista suomalaisista on eläkeläisiä. Jotkut ovat vanhuuselákkeellä, jotkut sairauselákkeellá ja jotkut varhaiselákkeellä. Ja osa porukasta on vuorotteluvapaalla, jotkut elávät suomalaisen työttömyysturvan varassa. Ja joillakin on ”kasarahaa”. Mutta suurin osa joka tapauksessa saa tulonsa Suomesta.

Täällä on myös koko joukko suomalaisia yrittäjiä ja ammatinharjoittajia, eri aloilta. Voit katsoa vaikka fuengirola.fi-lehden mainokset niin saat kásityksen yrittäjyyden laajuudesta. Osa yrityksistá on kannattavia ja osa on konkurssin partaalla ja pärjää nipin napin. Monissa suomalaisyrityksissä on työntekijoinä suomalaisia, joten se on yksi mahdollisuus eláttää itsensä. Ja jotkut harvat ovat työssä espanjalaisissa tai muun maalaisissa yrityksissä, esim. pankeissa.

Suomalainen koulu on aika iso työllistäjä. Siellä opettajia ja muutama huoltohenkilö. Ja Sofia opistossakin on muutamia opettajia, ilmeisesti osa-aikatyössä.

Luultavasti suurimmat suomalaisten työllistäját tällá hetkellä ovat puhelinmyyntifirmat ja se yritys, joka hoitaa Trafin neuvonnan. En muista nimeá. Näitä tulee koko ajan lisáä tänne.

Tyydyttikö vastaus???