Suomalaisia (tai skandinaavisia) leikkikouluja/päiväkoteja?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Fuge lapsiperheille? Suomalaisia (tai skandinaavisia) leikkikouluja/päiväkoteja?

LINKKI

Mrs S
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.04.2008
Kirjoituksia: 29
Vastauksia: 78

Mielenkiinnosta kysyn Peregrina minkä ikäisiä lapsia sulla on? Oletteko ajatelleet laittaa heidät suomikouluun vai espanjalaiseen? Mulla on syksyllä kolme vuotta täyttänyt poika, ja meidän on myös tarkoitus muuttaa fuengirolan tienoille piakkoin, todennäköisesti kesän jälkeen. Ja sitten, toivon mukaan, pysyä siellä pysyvästi :). Mun mieheni on argentiinasta, ja poikakin tietysti puhuu espanjaa, emmekä mekään ole erityisen riippuvaisia suomalaisista, mutta hirmumielellämme semmoisiin siellä kuitenkin tutustuisimme :).

Olemme miettineet tulevaa hoitopaikkaa, ja aiemmin täältä kyselinkin kolmevuotiaana aloitettavasta koulusta, joka mielestäni kuulosti jokseenkin liian koulumaiselta… Eli tahtoisin tietää onkohan suomiyhteisön läheisyydessä muuta vaihtoehtoa kuin espanjalainen koulu (noin 4vuotiaalle)? Tietääkö joku? Googlailemalla en löytänyt.

Vanhatyttö (tai muut) tiedätkö tarkemmin suomikoulun oppilasvaihtuvuudesta? Kai siellä sentään on vakituisiakin, kaikista ikäryhmistä??