Suomalaisena Inglesissä

LINKKI

Pikku-Helmi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.02.2014
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 26
kojo kirjoitti:

Kaipa Costa Blancan suomalaiset rannallakin käyvät, koska jokainen on järjestään punainen naamaltaan = suomalaisen ihon vastine ruskettumiselle.

Syy, miksi en edes tunne kovin suurta suomalaisjoukkoa näillä seuduin pitkästä asumishistoriastani huolimatta, on oma uskon puutteeni. Täällä on nimittäin runsain mitoin hyviä ihmisiä, suorastaan yhteiskunnan vastuunkantajia. He käyvät ev. lut. tilaisuuksissa ja/tai kirkkokuorossa, helluntailaisten tilaisuuksissa, Vapaakirkon tilaisuuksissa tai Jehovan todistajien kokouksissa. Ei mitään pahaa tietenkään näistä mistään, mutta ihan hyvin tulevat toimeen ilman minuakin.

Tietenkin täällä olisi muutakin suomalaismenoa, karaokea ja viikottaiset suomalaistanssit. Ei nekään täsmälleen minun bravuurejani. Naapuri kertoi, että viime viikolla suomalaistansseissa oli suorastaan tungos, lähes 10 paria kerralla lattialla.
Että semmoista hulvatonta menoa Costa Blancan suomalaispiireissä.

Kiitos Kojo päivän parhaista nauruista 😀
Kuvauksesi sopii mainiosti tänne Inglesiinkin, ja omaan tilanteeseeni näiden muiden suomalaisturistien keskellä 😀 Täällä suomalainen karaoke, Ryysyranta ja Apilaniitty ovat kova sana, tosin ei meikäläisen kirjoissa 😀