Suo siellä vetelä täällä

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
jhatinen kirjoitti:

Juuri kun olet saanut katsekontaktin rakkaaseesi, jota olet koko talven vältellyt työkiireilläsi – kesken yhteisen lomasi tämä afrikan herra häiritsee heitollaan ”hellou my friend…”

Mutta voisiko joku selittää, miten on mahdollista että Espanjassa vapaasti myydä laittomasti rannalla?

Piraattiroinan myyntiä harrastetaan ympäri Euroopan, ehkä ympäri maailman en ole piraattitavaran keksimisen jälkeen käynyt Euroopan ulkopuolella.
Suomessa roinaa myydään kirppareilla, ei ole sitä mustaa myyjää paikalla tyrkyttämässä, mutta yhtä epämiellyttävää se tavara on.
Minusta on kummallista miten ”oikeusvaltio” Suomessa moinen sallitaan!

RantaRolexia myydään, koska ihmiset tahtovat niitä ostaa, kysyntä luo lisää tarjontaa.
Olen itse seurannut kaupankäyntiä muutamilla itärannikon platjalla, mm Saloun pikkuranta, Valencian Cabanyal sekä Culleran Raco 3.
Suurin osa rannalla olijoista on ollut espanjalaisia, joko kaupungista tai kauempaa ja pakko on ollut todeta, he ostavat runsaasti tuotteita näiltä myyjiltä ja ovat erittäin kiinnostuneista kaupankäynnistä.

Saloussa ei kieltävä vastaus riittänyt siirtämään myyjää seuraavan asiakkaan luo, ilmeisesti sitkeys usein palkitaan.
Valenciassa olen törmännyt vain näihin hiljaisiin ohikulkeviin myyjiin, jotka eivät pysähdy ellet pyydä.
Cullerassa jopa juttelin yhden myyjän kanssa, meillä oli yhteinen kiinnostuksen kohde: Lontoon matkat.
Mitään en ole ostanut, mutta pakko tunnustaa, kaksi Tousin kopio veskaa yhden hinnalla (eli n. 30 egee) olisi ollut hyvä bargain…Suomessa kukaan ei olisi tiennyt mitä Tousin veskat on saati ovatko aitoja.

Kuitenkin romantiikkaa Espanjassa aktiivisti harrastavana suosittelen romanttisten hetkien siirtämistä kaiken kansan silmäin alta ravintolasta privaatimpaan paikkaan.
Ja toisaalta ellei sitä puolta ole tullut ruokittua muutenkaan aikoihin niin mitä ihmettä sitä pitää mennä Espanjalaiseen raflaan harjoittamaan?