SUNNYRENTALS

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Varokaa!!! SUNNYRENTALS

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä PPENSIO1
PPENSIO1 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2008
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 35

”Lainaus Jemalta
ei sitten missään nimessä kannata ottaa asuntoa Fuengirolasta SUNNYRENTALSin kautta!!
Olemme täältä lähdössä nyt parin viikon päästä emmenkä maksaneet viimeisen kuun vuokraa, mikä täällä ei ole ihmeellinen käytäntö sillä meillä on kumminkin yhden kuun vuokra sisällä!!”

Yhdyn Jeman mielipieeseen. Anette joka toimii Sunnyrentalissa on Espanjassa tapaamista henkilöistä kieroin. Itsellä kämppä kyseisestä firmasta. Firma ei suostunut laittamaan päivämäärää koska takuuvuokra palautetaan, joten sen saaminen täten vaikeaa. Minultakin Anette vei passin jo heti alkuvaiheessa kun tein vuokrasopimuksen. Sain passin takaisin vasta kun oma asianajaja uhkasi haasteella oikeuteen. Mutta piti passia miltei kuukauden. Anette on kai Puolan Ruotsalainen joka omaksunut kaikki kierot tavat Espanjassa. Sunnyrentals ei täyttänyt minun vuokrasopimuksen ehtoja joten en itsekään maksanut viimeistä vuokraa sillä takuuvuokra jo sisällä. Tämä asianajajan neuvosta.
Itsellä vaidettu uusi turvalukko heti kun tulin asuntoon ja avaimet visusti itsellä, joten turha pyrkiä kämpille. 2 viikkoa vielä Sannyrentalsilla.

En voi suositella Sunnyrentals firmaa jos ei sopimus ja asiakaspalvelu muutu.

Terveisin Enska