sunnuntaiaamun pelastaja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kojo
kojo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1441

Kuulun santiagon mielipiteen mukaan taantumuksellisiin: meille oikein ovelle kannetaan sunnuntaiaamuisin printtihesari. On niin mukava hautautua lehden taakse aamukahvia juodessaan. Kuin ennen Helsingissä. Se nostalgiasta.

Olen jo kahtena sunnuntaiaamuna saanut kunnon naurut tästä Snellmanin blogista. Ulkopuolinen tarkkailija näkee kerralla kokonaisuuden, mutta käsittelee aineistoaan kiltisti. Snellmannin kuvaamia toimintoja tehdään tasan tarkkaan jokaisella geriatriaranikolla, niin Costa del Solilla, Costa Blancalla ja luultavasti osittain ainakin saksalaisten Mallorcallakin. Vanhuuseläkkeellä olevat daamit yrittävät pukeutumisellaan karistaa muutaman vuosikymmenen, herrat kultaavat muistojaan suuresta tulevaisuudesta takanaan. Ja nuoret yrittäjähaukat lentävät paikalle kynimään rahat pois kielitaidottomilta nostalgiaan taipuvaisilta vanhemmilta ihmisiltä.

Mutta kuten aikaisemin ketjussa sanottiin, joka rannikolla voi elää myös tavallista elämää kuulumatta yhteenkän keekoilijaklubiin. Se on valintakysymys.

Mutta Lumenluoja, miksi totuus tekee kipeää?