sumeaa logiikkaa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Jos pykälät on muuttuneet, varmaan joku korjaa, mutta 3kk voi olla turistina tekemättä sen enempää, sen jälkeen pitäisi hakea jatkoaikaa , jota saa samat 3kk. Tämän jälkeen pitäisi hakea residencia tai miksi sitä virallisesti nykyään sanotaankaan.
Oikeasti kukaan ei välitä asiasta jos täällä elää omillaan ja muuten lain mukaan. Ja jos oleskelun pituus , 9kk, on tiedossa, helpoin tapa on oleskella vähin äänin turistina . Ennen tämän pykälän pystyi kiertämään käymällä Gibraltarilla kääntymässä, tiedä sitten miten nykyään.
Minähän en kehoita ketään tekemään sitä enkä tätä, mutta itse en odottaisi minkäänsortin ongelmia näillä järjestelyillä.
Siitäpä en sitten sano mitään jos tyttö menee espanjalaiseen kouluun ja mitä se tuo viranomaisrintamalla mukanaan.
Ja kannattaa ottaa huomioon , että pelkästään Fugen kulmilla oleskelee tuhansia suomalaisia eläkeläisiä joka talvi. Kuka mitenkin pitkiä aikoja.Ja voisin luvata , että syön hatullisen sitä itseään jos tämä joukko ilmoittaa mitään minnekään.
Riippuen siitä kuinka kiire on Suomeen palelemaan , näillä pikku muuttolintusilla tulee kevyesti 8-9 kk/vuodessa täällä.