Sulkista Fugessa

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Sulkapalloa? Sulkista Fugessa

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Old kirjoitti:

Sulkapalloa pelasin sisätiloissa (ihan erilaista kuin mökkinurmella) viimeksi kait viime vuosituhannen alkupuoliskolla, mutta jos alkeellisille jotakin tarjotaan, saatan olla mukana.

Minä lähtisin siitä, että yritetään saada kokoon sellainen porukka, jonka skaala ulottu melko aloittelijasta ehkä tuonne ’puulaakitasoon’ saakka. Mitä enemmän väkeä, sen lähempänä ihmisten osaamistasot ovat toisiaan, ja sitä hauskempaa on pelata.

Minä olen joskus pitänyt tutuille ihmisille alkeiskursseja, vaikka mitään asiallista valmentajakoulutusta en ole saanut. Kyllä minä kumminkin osaan ihmisiä alkuun opastaa. Muussakin kuin ihan pelaamisessakin, sillä onhan minulla kansallisen sulkistuomarin pätevyys.

Saanko tulkita, että meitä on nyt kolme ainakin alustavasti kiinnostunutta, eli Ivanka, sinä ja minä?

Yritän nyt lähiaikoina selvittää, millä ehdoilla (=pitääkö kuulua johonkin seuraan valmiiksi) ja millä hinnoilla noiohin halleihin pääsee pelaamaan.

-Niin, tässä hommassa minua saa kyllä auttaakin. Minä en nimittäin toistaiseksi pääse niihin tietoihin muuten kuin netin kautta ja nuo sikäläisten hallien webbisivut eivät ole niin kovin inhvormatiivisia.