Suku on pahin?

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Orkki on hyvä purkautumispaikka ja keissisi auttaa arvostamaan meidän muiden kälyjä/avokälyjä, jotka olisivat tarvittaessa vaikka näytelleet tyytyväistä osoittaakseen kiitollisuutta vieraanvaraisuudestasi! Moukan avokälysi käytös avannee myös veljesi silmiä?

… mutta älä nyt ihmeessä eristäydy omiin oloihin… ainakaan avokälysi nirppanokkaisuuden saattelemana. Mielestäni erilaiset kontaktit ja sosiaaliset verkot kruunaavat mukavan elämän Espanjassa. Jopa niin, että ilman verkostoja tuskin edes viihtyisin täällä!

Meilläkin on lapannut välillä vieraita ja alkuvuosina jopa riesaksi. ”Parhaita” vieraita ovat olleet sellaiset, jotka ovat varsinkin ohjelman osalta omavaraisia ja kykenevät myös itsenäisesti tutustumaan Espanjaan. Eräs perhe kävi jopa kaupassa ja teki meille saftkat valmiiksi kun tulimme golfaamasta.

On kyllä ollut sellaisiakin, jotka ovat valmistamaani aamupalaa nauttiessaan aina kysyneet, mitä mielenkiintoista olen järjestänyt päivän ohjelmaksi. Eli olen tuolloin käytännössä pitänyt hotellia, ravintolaa ja viihdepalvelujen tarjoajaa. Sekin on välillä ok, jos tulemme muutoin hyvin juttuun ja wc-paperit kelpaa sellaisenaan…