statiini päivässä pitää…

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Atorvastatiini, serivastatiini, fluvastatiini, lovastatiini, mevastatiini, pitavastatiini, pravastatiini, rosuvastatiini ja simvastatiini ovat kaikki statiineja ja niillä kaikilla on ihmisen elimistössä LDL-kolesterolia madaltava vaikutus.

Näistä lovastatiini, mevastatiini, prevastatiini ja simvastatiini ovat luonnossa esiintyviä ja niitä löytyy elintarvikkeiden osalta osterivinokkaista ja ”punaisella hiivalla” fermentoidusta riisistä.

Muut statiinit ovat synteettisiä ja myös simvastatiinia valmistetaan synteesillä, mutta silloinkin se on orgaanisesta käymistuotteesta saatu ”derivaatta”.

’Suomenk.palv.tsto’ tuossa mainitsikin greipin, joka tosiaan on voimakkaasti statiinien imeytymistä lisäävä ja siksi sen käyttöä farmakologisten statiinivalmisteiden kanssa tuleekin välttää.

Vaan kuinka ollakaan, kun lääketehtaiden valmistamien synteettisten ja puolisynteettisten statiinien sijasta nauttiikin osterivinokkaita ja ”punaista riisiä”, antaa greippi siihen juuri sellaisen lisätehon, joka lisää luontaisten statiinien imeytymistä elimistöön kymmenkertaisesti. Eli siis osterivinokkaita, punahiivariisiä ja greippiä, kiitos.

Mutta juu… jos olette syvästi vihkiytyneitä megasuurten lääkeyhtiöiden rahoittamiseen, ettekä halua suurin surminkaan irrottaa otettanne niistä, niin siitä sitten vaan jatkossakin pilleriä poskeen ja unohtakaa, mitä se ”besservisser-arnold” taas yrittää tolkuttaa.
🙂