Stadin talvea

LINKKI

Rookeri
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213

Tervehdys

Raya kirjoitti:
lainaus alkaa ———-
Mä olen asunut Stadin keskustassa muutaman vuoden (vain) ja muistan ainoastaan sen kuinka se oli maalaiselle ihmeellistä kun ei tarvinnut talvikenkiä, -saappaista nyt puhumattakaan laisinkaan.
Sillon ah niin muodikkailla ja sihteerin ammattiin sopivilla college-kengillä pärjäsi hienosti läpi talvet, kun ei ollut lunta eikä kylmää
lainaus päättyy ———-

Olen asunut lähes koko ikäni stadin keskustassa, viime vuoden hiukan keskustan ulkopuolella ja täällä ei samalla tavalla katuja aurata kun keskustassa, tosin en tiedä tämän hetkistä tilannetta mutta mediassa on ollut pyyntöjä että asukkaat ryhtyisivät talkoisiin että lumet saadaan siivottua kaduilta.

Arvatkaas oliko kivaa sunnuntaiaamuna (31/1) kun piti autolla lähteä liikkeelle, lunta oli yli meikäläisen polvien ja olen sentään melkein kaksimetrinen ukkeli, kyllä silloin tuli mieleen voisiko tämä olla toistaiseksi viimeinen talvi kun joutuu lumessa kahlaamaan.

Eihän suomen talvessa sinänsä mitään vikaa ole mutta kyllä nyt rupeaa kaipaamaan sitä lämpöä ja aurinko toisella tavalla kun aikaisemmin.

Suunnitelmia on jo vaimon kanssa tehty ensi talven varalle, saa nyt nähdä toteutuuko. Emme ole ajatelleet ihan Fugeen asti tulla vaan tarkoitus olisi jäädä Torreviejan seudulle, monestakin syystä. Elämä vaikuttaisi olevan rauhallisempaa ja ei niin turismin ”pilaamaa” kuin aurinkorannikolla. Tarkoitus olisi tulla omalla autolla jo siitäkin syystä että ei olisi sidottu yhteen paikkaan ja pääsisi paremmin tutkimaan lähiympäristöä.

Kiitokset Espanja.org:n kirjoittajille, olemme saaneet paljon hyödyllistä tietoa täältä.